Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vink

Dodajcie mi sil prosze...

Polecane posty

Gość Vink

Jestem nieszczesliwie zakochana...TO tak potwornie boli:( Kilka tygodni temu poznalam cudownego mezczyzne. Byla to milosc od pierwszego wejrzenia. Ja zawsze zdystansowana do mezczyzny po prostu zakochalam sie po uszy. To byly najpiekniejsze chwile mojego zycia. To byla milosc jak z prawdziwego"Love story".Ten dzien bede pamietala zawsze, kiedy to po raz pierwszy w moim zyciu poczulam sie jakby wielki sztylet przebil mi serce zadajac bol nie do opisania. On dostal propozycje pracy, ktora moglaby byc spelnieniem jego zawodowych marzenien (laczyloby sie to z jego wyjazdem na zawsze). Byly lzy,byl bol...Oboje stanelismy przed ogromnym dylematem. Pamietam, ze przez 2 dni lezelismy wtuleni w siebie...Ja zachowalam zimna krew mimo rozdzierajacego mnie bolu i powiedzialam, ze powinien jechac. On nie chcial, ja naciskalam, bo wiem jak to jest dla niego wazne...Decyzja zapadla...Pomimo wielu lez i pieknych slow postanowilismy sie rozstac, dla naszego wspolnego dobra...Minelo kilka dni a ja nie potrafie sie pogodzic, nie potrafie podniesc sie z tego cierpienia po jego stracie...Blagam dodajcie mi sil, bo nie potrafie sobie z tym poradzic...:(

Gość a ja wybrałem picie
zostałał wożnym? czy może operatorem gnojorozrzutnika? :(