Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mika10201

co to moze byc?

Polecane posty

To jest troche krepujace ale mam maly problem zaowazylam ze moj odbyt jest inny ma taka kuleczke czasami jej nie ma ale teraz jest i czasami mnie swedzi awet mycie nie pomaga zazwyczaj wieczorem.ta kuleczka jest siwawa tak jakby byla z krwia nie wiem bo nie przebijalam.a 2 mies temu jak oddawalam stolec byl twardy mialm w tedy zatwardzenie na stolcu pojawila sie krew czerwona tak jak zrany swieza.przez caly dzien lecialo mi troche widzialm na papieze.bielizny sobie nie ubrudzilam.wec co to moze byc czy to oznaki jakies powaznej choroby.czy to moze hemoroidy nie wiem jak one wygladaja mam dopier 17 lat i czy moglabym miec.pomocy.

Gość toproste
ALBO HEMOROIDY czyli zylaki odbytu..malo prawdopodobne ze rak jelita :O idz do lekarza jesli to hemoroidy to dostaniesz leki, maści i czopki i diete :) i wsio

Gość ma sto procent
hemoroidy - kup w aptece czopki - bez recepty (np. hemorectal), ale do lekarza też idź- zawsze lepiej się upewnić

Gość hhjkh
mialas juz wczesniej jakies niedogodnosci przy oddawaniu stolca? nie wiem jak to wyglada ale wydaje mi sie ze zaniedbalas sprawe i hemoroisy moga wychodzic teraz na zewnatrz

Dbam o higiene,nigdy wczesniej tak nie mialam ale przy hemoroidach piecze przy oddawaniu stolca a ja tego nie mam tylko wieczorem mnie swedzi i tylko tyle zadnych odjaw nie mam nie zaowazylam innych.

To jest troche krepujace ale mam maly problem zaowazylam ze moj odbyt jest inny ma taka kuleczke czasami jej nie ma ale teraz jest i czasami mnie swedzi awet mycie nie pomaga zazwyczaj wieczorem.ta kuleczka jest siwawa tak jakby byla z krwia nie wiem bo nie przebijalam.a 2 mies temu jak oddawalam stolec byl twardy mialm w tedy zatwardzenie na stolcu pojawila sie krew czerwona tak jak zrany swieza.przez caly dzien lecialo mi troche widzialm na papieze.bielizny sobie nie ubrudzilam.wec co to moze byc czy to oznaki jakies powaznej choroby.czy to moze hemoroidy nie wiem jak one wygladaja mam dopier 17 lat i czy moglabym miec.pomocy.

typowy zylak odbytu czyli hemoroid nic sie nie boj, idz do lekarza, to nic strasznego

Ale to wlasnie jest nie zadko teraz juz tego nie mam nie swedzi mnie ale mam ta kuleczke wogole jest dziwne to miejsce.

nie musi swedziec i piec ale moze; ja mam zylaki odbytu po porodzie i to liczne i nie mam zadnych dolegliwosci czesto tylko swedzi, a jak twardy stolec podrazni to moze piec a nawet krwawic idz do lekarza, zbada cie i bedziesz miec pewnosc

Mam isc jutro ale juz wole wiedziec co moze mi byc.Troche sie boje ze moze to byc rakjelita moja babcia to miala i ciotka wiec u mnie jest to rodzinne ale podobno w tym wieku nie moze byc.

nie martw sie na zapas, jestes za mloda na raka jelita bedzie dobrze, zobaczysz:)