Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zBuNtOwAnAaAa

brak ochoty na SEX

Polecane posty

Gość zBuNtOwAnAaAa

czy ze mna jest cos nie tak? Mie mam wogóle ochoty na kochanie. Oczywiście jak już dochodzi do kochania sie to oczywiście mi sie podoba.. ale zdarza sie, że zawsze musze coś zepsuć, czasami to nawet WMAWIA mi, że go zdradzam! a nigdy przenigdy tego bym nie zrobiła i nie zrobie.. Nie lubie takich sytuacji.. np. dzisiaj .. przyjechał do mnie.. powiedziałam mu że jestem zmeczona bo niedawno przyjechałam ze szkoły i czy mogę na godzinke sie położyć a on jak chce to może wejść na kompa.. o 20 zaczyna mnie budzić .. zaczyna mnie pieścić w różnych miejscach a ja oczywiście sie od niego odsuwałam i mówiłam mu że nie mam ochoty, ze musze sie rozbudzić. Że nie lubie tak .. jak jestem zaspana itp.. No to znowu się zaczęło .. i mówi .. " z innym to byś od razu sie kochała " " innemu to byś wszystko mogła dać a osobie którą kochasz to nie chcesz " i sie zaczyna .. nie wiem co mam z tym zrobić, ale na prawde rzadko sie zdarza, żebym to ja miała pierwsza ochote:( czy ja jestem oschła ?:D

Gość hv9tcp
nie wiem ja tez tak mam

Gość zBuNtOwAnAaAa
no to ujowo. :(

Gość beraja
ja też nie chce współzyć to przez środek anty który zlikwidował u mnie popęd :-(

Gość zBuNtOwAnAaAa
pomocy :( sądze, że kazda kobieta nie chce sie klocic przez sex :(

Gość zBuNtOwAnAaAa
ja dopiero zaczynam brac te tabletki.. ale ja juz tak od pol roku mam :(

Gość zBuNtOwAnAaAa
ja jestem tu pierwszy raz .. wiec sie nie znam :) wybacz

Gość milula
beraja-to czym predzej zmien, przeciez tyle teraz jest tego dostepnego na rynku.. masz widocznie zle dobrany, to się często zdarza

Gość beraja
niestety ale mam zastrzyk anty na pół roku, już nic sie nie da :-( nie chce współżyć :-(

Gość jbrv-gev=re
a czy u mnie to moze byc przez spirale??

Gość milula
ojoj... :( to współczuje, ale przynajmniej masz nauczke, zeby juz nie powtarzac tej metody anty...;/ naprawde wspolczuje.. u mnie bylo wrecz na odwrót, miałam jakies mocno wyostrzone fantazje, a bralam zwykle tabletki :)

Gość beraja
spirala może też jakieś hormony wydziela

Gość jbrv-gev=re
ja nie mam ochoty na sex zawsze inicjuje go maz w trakcie jest przyjemnie ale jakos najgorzej jest zaczac zawsze bylam aktywna w tej dziedzinie a teraz jak cnotka niewydymka

Gość beraja
pomyśleć że kiedyś byłam taka chętna do miłości z chłopakiem :-( teraz jest to dla mnie wstrętne :-( metoda będzie trwać do 1 marca albo 15 :-(

Gość beraja
dzisiaj mnie pytał czy będziemy sie kochać a ja powiedziałam żeby spadał :-( będę musiała się zmusić a pewnie mam minę podczas tego odstraszającą i marzę kiedy skończy :-( wy też się zmusicie ? :-(

Gość jbrv-gev=re
ja nie wiem czy sie zmuszam chyba nie ale zachowuje sie dziwacznie jakos dotyk mnie gilgocze albo denerwuje

Gość ja mam często ochotę
I w ciągu kilkunastu lat bycia razem tylko dwa razy mnie głowa bolała:P:D lubię się bzykać:)