Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HIPNO

Oceniajcie

Polecane posty

Czy ja wiem czy duzy... kumple maja o wiele wiecej na koncie :) ale nie mam sie tu chwalic tylko czekam na oceny :)

Gość mi tez nie
nie no sam penis jest ok. Twarz tez ok.

Gość maaaaaaaagda
hehehe mam taki sam wibrator,10 euro badziewie kosztuje

Wibrator jest tandetny ale do masowania prostaty sie nadaje.

Gość chłopcze tobie
poprostu sie nudzi, szkoda mi ciebie, nie masz co ze soba zrobic to wymyslasz idz do roboty, przynajmniej z tego jakis porzytek bedzie i ci sie glupot odechce

Gość chłopcze tobie
i nie boisz sie ze ktos z roboty zobaczy te zdjecia?

Nie nie boję się, kolega jeden widział i mówił że dobre sa :)

Gość podobasz mi sie

nie jesteś brzydki,ale po co szpanujesz penisem ? :o zwykły penis, ot co. inteligencją przyszpanuj, to jest coś! :P :o :)

Gość serwus panie czif
jaaaaaaa pieeeeerdooooleeeeee......stary! co to koorwa jest?????????????? wcale ci nie stoi.............. na wedla mowisz prostata???????? i jaki z niego gej?????................zwykly pedal.....

nie szpanuje jestem ciekaw opinii zarowno tych zlych jak i odbrych. nie chodzi mi o pochlebstwa tylko szczerosc :)

serwus panie czif masz zryty dekiel idz sie leczyc i daj sie wypowiedziec normalnym ludziom poje...ie

jestes w wielkim błedzie. jakbys umial czytac kaleko to byc wiedzial ze dobrych i zlych opinii ale nie od zjebow ktorzy widza swoje prostackie zycie w chorych kolorach.

Gość serwus panie czif
same epitety.....wypowiedz sie i udowodnij mi ze sie myle....

jestes czlowiekiem ktory ma niezle nasrane pod deklem idz zatruwac zycie debilom takim jak ty.

Gość yyiyt
HIPO zastanawia mnie Twoje uwielbienie dla wlasnego kutasa taki nijaki a ty go fotografujesz jak francuska modelkę :o ochyda i jeszcze kretyn swoją gębe pokazuje na fotach ty pracujesz w kostnicy gdzie cie twoi klienci nie rozpoznają czy jak? yyyyyyyahhhhhhhh...

Gość serwus panie czif
yyiyt.....zajebisty text....... hipo....moze odpowiesz na TO pytanie jak nie potrafisz na moje... potrafisz tylko wyzwiskami rzucac.....czekamy....

Gość Ocencie drogie panie
Przeciez to jest temat o erotyce i ludzie wrzucaja tu zdjecia penisow czy ciipek itp. A ty sie nie przejmuj hipno bo cie atakuja jakies sflustrowane wulgarne lochy :o albo jakies zazdrosne pedauy :D

Gość serwus panie czif
do ODP......hipo ma w tytule slowo OCENCIE..... no i zostal oceniony.......krytycznie ale sprawiedliwie.... a ty co????....nastepny z fotka????

To sobie poczytaj ta krytyke od 1 strony :D zal mi czasem jest ludzi :o Co innego jak by kobieta wrzuciala fotki to zaraz by sie zlecialo 100 zboczenocw z tekstami '' jestes zajebista laska pisz na gg 8235637 '' albo '' hej kotku pisz mi na email'' i kazdy by tak do upadlego pisal byle by tylko zwrucic na siebie uwage by ja zainteresowac a co innego jak facet cos wrzuci to z grubej rury wala w niego zamiast normalnie odp tak czy nie czy jakies tam normalne sugestie przeciez facet normalnie z kultura sie pyta o oceny czy tam zdanie A to jest temat erotyczny wiec co ty widzisz w tym cos dziwnego? jak ci nie pasi to daruj sobie glupie teksty i idz na inne tematy bo wariatow nie brakuje 🖐️

Gość serwus panie czif
odp......patrz moj wpis powyzej........ ty jestes taki sam jak hipo......niedowartosciowani frajerzy.....musza pokazac penisa zeby zaczac rozmowe.....ale plytko.... tutaj jest moze 1% kobiet......i one nie musza pokazywac swoich cipek.....znaja swoja wartosc......debilu jeden z drugim....

Ja nie jestem niedowartosciowany ;) wrecz przeciwnie :) i znam swoja wartosc :) a ze ktos wrzucil foto penisa tak o zeby ktos dal jakis komentraz to trza psy od razu na niego wieszac?? kobiety tez wrzucaja foty tylkow,piersi i cipek wystarczy jak przewiniesz pare tematow :) nie dowartosciowany/ana mozesz byc jedynie ty bo ciagle atakujesz bezsensownie kogos :)

Gość serwus panie czif
czy ty czytasz co ja pisze......tutaj prawie nie ma kobiet debilu....a te co sa nie publikuja swoich wdziekow........bo czuja swoja wartosc ty tez w innym temacie sie zaprezentwales......tylko cie olali... jestes taki sam nieudacznik jak hipo.......