Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lisek Króliczek

Wymyśliłem fajny scenariusz serialowy , gdzie trzeba się z tym zgłosic

Polecane posty

Wymyśliłem właśnie fajną telenowele , która na pewno przebiła by klan czy m jak miłosc , nie wiem tylko co zrobic z pierwszymi odcinkami swojego scenariusza .

Gość kleszcz
trudna sprawa aby się teraz przebić przez gąszcz nazwisk sławnych albo telewizji lub teatru , duża jest konkurencja , jakiś czas temu znalazłem sztukę teatralną napisaną dawno temu atramentem , papier bardzo pożółkły ale stalówki ślad jest widoczny na papierze i próbowałem tą sztuką teatralną zainteresować znane nasze nazwiska z TV albo radia i nic z tego , nawet do pana Kutza napisałem maila i odpisał , że teraz tylko się polityką zajmuje , Instytut Sztuki nie wie kto mógł napisać tę sztukę , którą posiadam jako rękopis , a może Hrabia Fredro napisał tę sztukę albo Słowacki ale to nie interesuje dzisiaj nikogo albo udają , że nikogo brak zainteresowania , sponsora trzeba mieć aby zabłysnąć

Jasne. Tego nam potrzeba. Kolejna, żałosna telenowela :o Zajmij się czymś pożytecznym.

Gość Korinka
do Ilonki Łepkowskiej :)

Ilona Łepkowska , przy mnie mogły by stracic jej seriale . Bo przy moich bohaterach (o rodzinie) gdzie mężczyźni mają podobne charaktery do facetów z testosteronu a kobiety (do lejdis) przyciagnelo by wielu ludzi . intrygi i romanse ludzie to lubia .

Gość Ogórek 28
Niema na co czekac ? Kto wie , może będzie to jedna z najlepszych telenowel .

Gość Elvirka
Patrzymał na jedną wypowiedź i ma to byc cos podobnego do filmów lejdis i testosteron czyli pewnie bedzie dużo erotyki

Gość Ogórek 28
A jakies morderstwa i gławty tam bedą

Gość Jimena
Lisku Króliczku , jak możesz wymyslac jakies popieprzone serialu ludzie juz dosc maja na srane do tych popieprzonych głów .

Gość Elvirka
A dla mnie znalazła by się jakaś rola ?

Gość kleszcz
Elvirka , myślę że możesz w tym serialu robić za wróbla - świrka albo za chomika , który zjadł izolację z kabli elektrycznych pod napięciem 230 V i 50 Hz :)

Gość Elvirka
Kleszczu nie pieprz . Chętnie zagrałabym jakąś intrygantke , rozkochującą w sobie facetów taką kobiet jak Alexis Colby z Dynastii