Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pan_Kracy

a znacie w ogóle taki portal PRZEZNACZENI?

Polecane posty

Gość Kot z wibratorem
Sarah Jessica Parker ty sie nie odzywaj bo brzydka jestes i tak sobie faceta nie znajdziesz :P

Gość Aristide
O przeznaczonych mam kilka uwag jak ktoś chce to sobie przeczyta , wkurzyli mnie swoją ignorancją więc ze skrupulatnością NKWD-owca zacząłem kompletować ich grzeszki :-) 1. Strefa, jak ktoś jest nie pomyśli , to znaczy ma swoje zdanie na dany temat , blokuje takich osobników, tylko prawomyślni są wspierani , najlepiej jak są członkami jakichś ruchów np: należą do wielkiej rodziny Radia M. (tak na marginesie Radio M. kilka razy dawało darmową ? reklamę na swoich falach, ale w te rozliczenia nie wnikam. 2. Na strefie nawiedzone świry mogą szkalować tych , którzy mają inne zdanie , a jak się zwróci uwagę bosowi, ze zostały naruszone dane osobowe itd to jego odpowiedz brzmi " proszę zawiesić profil, lub go usunąć , a za jakiś czas założyć, za jedyne 100 zł , które po raz kolejny musimy zapłacić. 3. Korespondowałem z kilkoma fajnymi kobietami , co mnie zastanowiło to ich relacje , które udokumentowałem , otóż jak jakaś kobieta jest atrakcyjna to szefowie tego portalu (np Pan Marcin K) pisali do niej jak ich "olewała" to blokowali na jakiś czas jej portal , tak niby karnie po czym za jakiś czas był odblokowywany. takich relacji mam 10, więcej mi się nie chciało zbierać , a te zebrane już dają do myślenia. 4. Nawiedzone świry W strefie znajduje się sporo grupa nawiedzonych świrów , miałem niestety wątpliwą przyjemność poznać jedna taką osobę , której nienawiść i złośliwości czynione na przestrzeni kilku miesięcy przypomniały mi jedno polskie mądre przysłowie "modli się pod figurą , a diabła ma za skórą" dodam ze nie byle jakiego diabła tylko chyba Belzebuda :-). 5.Znam inne jeszcze kompromitujące strefę sprawki i grzeszki, ale te opowie mój kolega w audycji radiowej. próbka już była ostatnio. Tak więc proszę samemu sie zastanowić nad tym co napisałem. ten portal powinien nosić nazwę strefa ludzi nawiedzonych , sfrustrowanych i pokaleczonych psychicznie.

Gość gość
założyciel i osoby z biura obsługi użytkowników to frustraci i służbiści. Sami nie potrafią sobie nikogo znaleźć i utrudniają to innym. Przed tą dziecinadą trzeba ostrzegać innych. Wyjątkowo żałosny a obsługa.

Gość gość
Odradzam każdemu ten portal. Znam mnóstwo osób, które są rozczarowane tym miejscem, a w szczególności osobami, które udają, że nim zarządzają. Szkoda pieniędzy i czasu. Nie warto wspierać finansowo takich ludzi.

Gość gość
Ciekawe ile osób, które pobrało się rzekomo przez tą stronę, jest już po rozwodzie. "strefa" - jak siebie nazywają - pełna jest ludzi o nierealistycznych oczekiwaniach, pełnych jadu wobec innych opinii. Kiedyś w logo mieli krzyż, teraz się laicyzują i mają dwie niby-obrączki. Czy tak chcą zakryć swoją obłudę? Podobno mają być sprzedani.

Gość gość
słyszałem że kościół się od nich odciął jako że stosowali jakieś dwuznaczne praktyki ...

Gość gość
zgadza się, admin tej strony wyłapywał najładniejsze dziewczyny i umożliwiał im tylko pisanie ze swoimi fikcyjnymi kontami, w ten sposób wyciągał od niej info, żeby swoje realne konto odpowiednio doprawić, ostatecznie uwieść i zaliczyć niewiastę .. wyjątkowa szuja i kanalia

Gość odradzam
Ten portal to dno. Pełno fałszywych profili i nieprofesjonalna obsługa, która na zgłaszane problemy nie odpowiada, a gdy wypomni się to im publicznie, w ugrzeczniony sposób piszą, żeby zgłaszać im coś w prywatnych wiadomościach, które oczywiście olewają. Dziecinada i hipokryzja.

Gość Wyżynny Teacher
A ja polecam ten serwis :) Założyłem sobie tam konto w 2012 roku, poznałem dziewczynę i obecnie już planujemy ślub :) Serwis jest wprawdzie płatny, ale to dobrze - przynajmniej jest pewność, że są tam ludzie, którzy wiedzą, czego chcą, a nie jakieś nawiedzone gimbotrole. A gdy czytałem powyższe wpisy w tym wątku, to śmiać mi się chciało - ludzie piszą o portalu, którego na oczy nie widzieli, i wierzą w opowiadane o nim brednie.... Jak ktoś się waha, to polecam - niech sobie założy tam konto i sam potem sobie wyrobi opinię (można mieć tam też konto bezpłatne, ale wtedy opcje są bardzo ograniczone).