Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pan_Kracy

a znacie w ogóle taki portal PRZEZNACZENI?

Polecane posty

Gość ooooooooooooooooooooo
pisałes o opłacie jednorazowej

49 ze znizką studencką, lub 99 zł. opłata JEST jednorazowa. korzysta sie bez ograniczen czasu. to nie żaden abonament, który trzeba powtarzać.

Gość buhahahahhaah
tylko co z tego że opłata jest jednorazowa. Przeiceż z takich portali kożysta się intensywnie tylko na początku a potem rzuca sięw cholerę. Całe życie tam siedzieć nie będziesz bo wpierw się zrazisz albo kogoś sama znajdziesz

Gość barbarraR
korzysta sie do skutku i co w tym złego?

Gość krufka-makufka
znam od niedawna - było o tym w Uwadze w ostatnią sobotę - ktoś widział ten program?

Gość takaTamJA
tak, ja widziałam, w sumie to mam mieszane uczucia, ale zajrzałam sobie na stronkę i całkiem fajna sie wydaje

Co to znaczy w ogóle portal tylko dla wierzących, praktykujących katolików? I jeszcze mam zadeklarować w opisie jak ważny jest dla mnie bóg. To zakrawa na fanatyzm. Co oni myślą, że katolików im przybędzie jak będą kojarzyć tylko wierzących ze sobą?

Gość ekhm ...
Nie wiem czy wiesz, ale teraz serwisy tego typu są na topie, to znaczy oddzielnie dla katolików, oddzielnie dla niewierzących, dla wegetarian, emigrantów, itp. Nie sądzisz, że drugiej połówki łatwiej szukać "wśród swoich" ? Ja uważam, że to super pomysł.

Gość przeznaczeni
zapisałem się po programie do tego portalu :)

Gość ekhm...
No wiesz, pod kołdrę to im raczej nikt nie zagląda :)

Gość .mvu
a jeśli dopiero po ślubie, to co? nienormalne to jakieś jest????

Gość ulalalalalala
widziałam to w tvn. ile tam par się poznało? czy tylko te, które wystąpiły w tv?

Gość a ja polecam portal
www.zapisanisobie.pl jest za darmo i jakis taki fajniejszy mniej komercyjny niz przeznaczeni, mona sie swobodniej wypowiadac, taki skromniejszy prtal ale wydaje mi sie ze mimo wszystko bardziej chrzescijanski.

ulalala ---> Poznało sie tam kilkaset par. I chyba nawet jest już kilkanaścioro dzieciaków :)

Gość abcdefghijklłmnoprtu
ja też znam zalogowałem się w sumie spoko dlaczego tak drogo? fajne dziewczyny, cenią się było o tym portalu w Uwadze ostatniej w TVN pa!

Gość bachatare
widzę, że Amant Wszechczasów śledzi każdy wątek o tym portalu. Krytykuje, a śledzi. Coś jest na rzeczy :D

Gość krulmacióź
znacie :D

Gość hehe ja też
widziałam ich w TVN

Gość indykkkk
pełno dziewic :D

hej powiem wam nie wiem mam mieszane uczucia do tego portalu przeznaczeni. I zgadzam się ze stwierdzeniem że zapisanisobie.pl jest fajniejsze i darmowe. ja się tam zalogowałam na jakiś czas a jak nie wyjdzie to trudno będę szukać dalej ale w realu.....pozdrawiam

Gość a nie nie
nie podoba mi sie zapisani sobie , jakiś taki starodawny wygląd, szaro buro i ponuro. A dlaczego chrześcijaństwo ma sie kojarzy z szarością? zdecydowanie bardziej podoba mi sie strona przeznaczeni.pl Przynajmniej jest kolorowo :)

też mi sie wydaje ża trzeba walczyc ze stereotypem katolika smutnego i szarego. Portal Przeznaczeni pokazuje, że katolicy sa kolorowi, otwarci, aktywni, atrakcyjni :-)

Gość beobachteror
:)

Gość azalka
a ja zdecydowanie wolę zapisanych sobie jest miło sympatycznie. Moim zdaniem wcale nie jest szaro!!!!!!!!!!!! Nie biorą kasy!!!!!!!!!!!!!!!! Część osób która ma profil na przeznaczonych jest też na zapisanych sobie

Też mam mieszane uczucia co do tego portalu. Zapisałam sie tam, ale potem zrezygnowałam. Przysyłali mi rożne maile, więc napisałam do nich, że zrezygnowałam z portalu i juz nie chce, żeby mi przysyłali reklamy i różne ogłoszenia. To było w czasach kiedy zaczynałam przygodę z netem i irytowały mnie jeszcze reklamy:-) Niemniej reakcja zerowa i choć dziś jestem cztery miesiące przed ślubem, nadal mi przysyłają reklamy swoje.

Gość upupupupuououoou