Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedy sil juz nie starcza

czy każda porażka prowadzi do zwycięstwa ?

Polecane posty

juz nie mam sily na nic, czego sie nie dotkne to schrzanie, nie zdalam egzaminu na prawko, w pracy sie wali bo okazuje sie ze jestem do niczego :( jestem z chlopakiem ale co to za związek :( trace wiare we wlasne sily. Płacze nocami bo nie wiem co sie ze mną dzieje, dlaczego jestem taka głupia. Przeciez skonczylam studia a mysle jak dziewczyna po zawodówce. Przeciez jestem mloda a czuje sie jak zmęczona zyciem 50cioletnia baba...:( najchętniej rzucilabym to wszystko i sie zabila by miec swiety spokój zycie jest do niczego, ciągle tylko odnosze porażki :( najgorsze jest to ze tlumie to wszystko w srodku, rodzice nie wiedzą o moich problemach bo gdy jestem z nimi wydaje sie byc szczesliwa ale gdy zostaje sama w pokoju jest zupelnie inaczej !! chyba mam nerwice , bo mnie żolądek strasznie boli, ręce mi sie trzęsą.. mam problemy ze snem juz nie wiem co mam zrobic

jak by tego było mało to jestem jeszcze brzydka 😭

moze to i smieszne ale ja naprawde jestem w dołku najgorsze jest to ze kazdy ochrzan od szefa biore bardzo do siebie, i potem mysle o tym calymi dniami :(

:( :(:( myslicie ze zabicie sie byloby najlepszym rozwiązaniem w tej sytuacji ?