Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonohra

BLAGAM wejdzcie mialam wypadek w nocy

Polecane posty

Gość sonohra

spie na materacu a obok stoi niski stolik z ikei, dzis nad randem, z calej sily uderzylam sie bokiem glowy o ten stolik, pare centymetrow nad splotem slonecznym:( uderzenie bylo na tyle silne ze rozcielam sobie skore i polala sie krew:( czy ja sie mam z tym zglosic do lekarza? co powinnam zrobic? slyszalam ze od takich uderzen moze sie zrobic guz mozgu:(:(:(

Gość no jasne ze lec do lekarza
co to za pytanie w ogole:o

Gość sonohra
a czy on mnie nie wysmieje ze z byle glupstwem przylatuje?:(

nie no, racja, co tam zdrowie... przejmuj sie takimi gównami, to ważniejsze...;)

Gość sonohra
przepraszam to nie splot sloneczny to ten punkt z boku glowy, ponizej czola, wiecie taki wrazliwy, nie wiem jak on sie nazywa pojde do lekarza zaraz, matko tak sie boje:(

Gość haniuta65
buhhe y skron?;p

Gość sonohra
tak skron... jejku trace glowe z tego wszystkiego naprawde nie jest mi do smiechu:(

Gość kurcze.........
Guz mózgu nie, ale moze zrobić ci się krwiak. Na wszelki wypadek idź do lekarza i zrób prześwietlenie głowy, czy inne badania. Koniecznie. Umnie w mieście był przypadek, że uczeń uderzył skronią w kant biurka. Nauczycielka zaprowadziła go do lekarza, ten zlekcewazył sprawę, chłopak zmarł po kilku dniach. Lekarz został zawieszony w pracy na dwa lata.

Gość co ci powiem to ci powiem
A masz może zawroty głowy ,nudności i szum w uszach ,bo to może oznaczać wstrząśnienie mózgu .

Gość sonohra
poszlam najpierw do lekarza oglonego, ktory mnie nawet nie przyjal tylko kazal isc do szpitala na izbe przyjec, poszlam a tam powiedzieli mi ze sobie zwyklego guza nabilam, poradzili sie nie przejmowac a martwic to sie moge co najwyzej tu cytat:"ociepleniem klimatu"

Gość lolka ta od bolka
w takim razie idz raz jeszce i udawaj ze sie zle czujesz, jak im powiesz o tym ze w glowie ci sie kreci, wymiotujesz to zrobia wszystkie badania