Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SMUTNY FACET

MOŻNA KOCHAC I JEDNOCZEŚNIE NIE BYĆ RAZEM ???

Polecane posty

Gość SMUTNY FACET

W MOIM PRZYPADKU RAZEM MIESZKAMY I WSZYSTKO WSKAZUJE NA TO ZE BEDZIEMY MUSIELI SIE ROSTAC, MIMO IZ SIE KOCHAMY. CZY TO MOZLIWE BY SIE KOCHAC I NIE BYC RAZEM ? :-(

Gość uupupupupupu
a co na to wskazuje??

Gość karollcciaa8686
niestety czasem tak jest.... maialm tak samo lecz nie mieszkalismy razem... po ponad 4 latach powiedzialam dosc poniewaz co chwile jakas klotnia on kochal az za bardzo-pojawila sie zazdrosc zaborczosc :( juz taka chora milosc

Gość SMUTNY FACET
KŁÓCIMY SIE PRAWIE CODZIENNIE, MAM WRAŻENIE ŻE NIE POTRAFIMY JUZ Z SOBĄ ROZMAWIAĆ.

Gość SMUTNY FACET
TO TEŻ PRZERABIAM - CHORĄ ZAZDROŚC.

Gość karollcciaa8686
tak wiem ze tak bylo moze zle to ujelam... ale to byla obsesyjna milosc

Gość SMUTNY FACET
PRZERABIAM ZAZDROŚC ALE ZE STRONY AGATY. SIEDZIE W PRACY I NIE MOGE SIE NA NICZYM SKUPIĆ, MÓWIE WAM, MAKABRA.

hej przerbilam cos podobnego, a jak dlugo jestescie razem?? ja po 5 latach maialm juz dosyc ciagle klotnie ani ochoty na seks monotonia no poprostu straszne on tez sie nie staral, postanowilismy dac sobie spokoj, wiem ze on spotykal sie z jakas dziewczyna, po miesiacu sie ze mna spotkal przepraszal prosil zeby sprobowac jeszcze raz, ze to byl kryzys itd... sprobowalam bo nie potrafilam bez niego zyc... i teraz jest jak na poczatku naszego zwiazku :) staramy sie oboje. sprobujcie i Wy jesli sie kochacie i tak bedziecie razem :) powodzenia

Gość SMUTNY FACET
JESTEŚMY RAZEM 2,5 ROKU OD 0,5 ROKU MIESZKAMY RAZEM. OBIECUJEMY SOBIE ZE BEDZIE DOBRZE I WCALE TAK SIE NIE DZIEJE.

Gość Koniec z zazdrością
Też tak miałam ze swoim facetem, zien w dzien kłótnie, ja spac nie mogłam, jeść... On nigdy sie pierwszy nie odezwał bo to przeciez ja robiłam wszytsko xle, porozmawialismy, niby teraz sie staramy ale mimo że kocham go mocno, codziennie zastanawiam sie czy to dalej ma sens.

Gość SMUTNY FACET
I TAK TO JEST, WIECZNIE JAKIŚ PROBLEM. K.... JEGO MAĆ