Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sennniczek

Jaki mieliście najdziwniejszy sen ?

Polecane posty

Gość sennniczek

Gość śpiaaaaca krooolewna
Ja zawsze mialam dziwne sny :D Ale ostatnio sni mi sie coś paskudnego.... Wchodze do mojego mieszkania i widzę na łóżku mojego narzeczonego, który posuwa jakąs panienke... wybiegam kiedy On odwaraca sie do mnie twarza, biegne i robi się coraz ciemniej aż zupełnie nic nie widzę i upadam, na tym kończy sie ten sen :o Czesto mi sie to sni i nie daje mi spokoju...

podobno jak sni sie zdrada to oznacza,ze facet jest bardzo wierny:) Ten sen oznacza iz boisz sie ,ze zostaniesz zdradzona

Gość mi sie snil
moj wlasny pogrzeb kilka razy hehehehe

Mi od kilku lat sni sie caly czas ten sam sen... Jestem w piwnicy swojego dawnego mieszkania, jest tam mnostwo zywych trupow... probuja mi cos powiedziec, uciekam przed nimi a jednoczesnie wiem, ze jest tam cos, co musze znalezc... :o

mnie śniło sie, że na Kafe pisuja tylko inteligentne kobiety... :P:P i forum po kilku dniach upadło :P

ostatnio mi się śniło, że siedziałam sobie ze znajomymi jak zwykle latem na ławkach, był dzień, rozmawialiśmy jak zwykle, jak nam minęło w pracy, co słychac itp. nagle słońce zaczęło bardzo szybko opadac/ zachodzić, ziemia się zatrzęsła i wszyscy zaczęli gdzies uciekać w panice, przebiegłam z jednym kolegą do centrum, gdzie panował totalny chaos, było kompletnie ciemno i co jakiś czas można było odczuć wstrząs albo usłyszeć jakiś wybuch, cały czas ktoś gdzies biegł i krzyczał a potem wszystko ucichło, zapanowała kompletna ciemność, próbowałam coś dostrzec w tej ciemności, cokolwiek, byłam przerażona i w końcu się obudziłam... ufff... :)

Gość mi sie snil
o kurde, az mnie ciary przeszły :D Mi sie kiedys śniło, że za kaloryferem zasłonięte firanką lezały u mnie w domu 3 głowy ludzkie. Przyjechała policja i nikt z domownikow nie chcial sie przyznać

kiedyś też mi się śniło, że brałam udział w jakimś reality show i były tam różne konkurencje, po kazdej jedna osoba umierała podczas konkurencji odpadając tym samym, jedną z konkurencji było min. wejść do basenu pełnego piranii i wytrzymać jak najdłużej i widziałam jak piranie objadły aż do kości nogę takiemu facetowi a mi się nic nie działo i przeszłam do kolejnej a on zmarł w tym basenie :O potem była taka konkurencja, że dostałam broń do ręki, postawili przede mną człowieka i kazali mi go zabić i tez się wtedy obudziłam:O to było chyba po oglądnięciu piły 2 lub resident evil 3 :) ostatnio ogladałam horror "lustra" i przez całą noc śniło mi się, że uciakam przed czymś i wciąz przechodziłam przez lustra :) nie wiem o co chodzi, ogladajac te filmy w ogóle się nie boję a potem głupieje :P

kiedyś mi się śniło :) i to był chyba mój najcudniejszy sen, że jestem psem (dalmatyńczykiem co prawda :P) i biegam po lesie.... było to niesamowite :D a ostatnio śniła mi się studnia, że byłam w środku i z moim chłopakiem chcieliśmy z niej wyjść.... ale żeby z niej wyjść trzeba było otworzyć właściwą klamkę.... a tam było 10000 klamek :(

a mnie się snił moj ukochany z jakąś kobietą , siedzieli obydwoje na ławeczce...a pozniej jakas nastolata zarzuciła mu rece na szyję...matko! nie macie pojęcia jaki bol w secu poczułam...:(

Gość mi sie snil
mi się tez kiedyś śniło, że do mojego mieszkania wtargnął jakiś facet , było to w nocy i leżałam w łózku.... wyciągnął nóż i zaczął mnie wszędzie dźgać po całym ciele, a ja nie mogłam sie ruszyć z tego łózka :o

Gość a mnie dzis
sie snilo, ze plonacy samolot spadl na warszawe w wyniku zamachu terrostycznego. ale mialam za soba bardzo ciezki dzien :)