Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obca5

pomocy, bo sie łamie

Polecane posty

Gość obca8
to moze bylo latwiej chuja zostawic. nie chce sie licytowac, ale ten tez byl mistrzem swiata w swojej klasie :)

Gość do obcej
no u mnie potoczyło sie zupełnie inaczej, bo ja jak juz miałam dosc to zaczełam imprezowac, olewałam go ,traktowałam jak smiecia czyli tak jak on mnie, imprezy picie palenie, faceci, . wtedy sie wszystko odwróciło , płakała , błagał, wsciekał sie .... to było 5 lat temu, od tamtego czasu jestesmy spokojna para, kochajaca sie. nie wiem czy to dobrze ale u mnie sie tak potczyło i juz, ale niebierz przykładu zemnie, to różnie bywa, różnie to moze sie skonczyc

Ovca nie było łatwo wyłam jak głupia nie mogłam spać myslec a gdy odeszłam zaczeło sie piekło zdzwonił przychodził pod moje biuro tylko po to by mnie wysmiać ze nie dam rady bez niego ech.....:O dasz rade wystarczy ze przypomnisz sobie najgorsze chwile...na mnie to działało :)

Gość do obcej
tez byłam tak w niego zapatrzona ze myslałam ze z domu nie wyjde na impreze jak kolezanki mnie namawiały, ale jednak poszłam raz i wtedy sie wkreciłam, az za bardzo, piłam prawie co drugi dzien a w takim stanie nie trudno gnioc faceta który ci zabrania chodzic na imprezy wiec mi sie udało. dumna nie jestem, ale cóż....

Gość obca8
do obcej, nie to juz nie ten etap niestety, zebym mogla wziąc przykład. choc chetnie bym tak zrobila :) kazalam mu wczoraj powiedziec, czy ma jakis plan na ten zwiazek, bo tak dalej byc nie moze. odpowiedzial, ze nie bedzie o tym myslal, bo go to stresuje (noszkurwamac). wiec kazalam mu spadac. po pieciu latach. tyle. uff.

Gość obca8
sami, dam rade, oczywiscie. zeby skaly sraly. ale wyc sie chce. na szczescie on sie obrazil i nie bedzie pewnie mnie nachodzil wiecej. tak mysle.

to wyj a kto Ci broni?5 lat to szmat czasu przecież.Nikt od Ciebie nie wymaga bys pisała bzdur ze masz Go gdzieś ... no takie jest zycie raz w dole a raz na szczycie;)

Gość To sem ja
Boże, niektórzy faceci to tacy skurwiele i jeszcze sie obrażają:O Ci toksyczni własnie tak mają, to Ty robisz z igły widły/ jestes histeryczka itp, a on święty:O Fuck jak mnie to denerwuje:O