Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona_23

Dlaczego nie mam okresu???

Polecane posty

Gość zaniepokojona_23

Witajcie, Dziweczyny, mam taki problem. Przez 2,5 roku brałam tablekti antykoncepcyjne bez przerwy. Zdecydowałam się wreszcie zrobić przerwę 3-miesięczną, no i mam teraz problem. Odstawiłam tabletki 25 października. Jak zwykle pojawiło się krwawienie z odstawienia i wszystko było ok. Rzecz jasna nie wzięłam już następnego opakowania, więc po miesiącu powinien się pojawić normalny okres. Tymczasem jest już 3 grudnia, a tego okresu nie ma. Nie wiem, czy powinnam się martwić, skoro brałam tabletki bardzo sumiennie, ostatni raz współżyłam wtedy, gdy brałam jeszcze tabletki (po odstawieniu nie ryzykowałam) i było krawienie z odstawienia. Nie powinnam więc być w ciąży. Zatem, czy to jest normalne, że okres jeszcze sie nie pojawił? Czy to może mieć związek z tym, że zanim zaczęłam brać tabletki miałam bardzo nieregularne cykle (20-40 dni)? Co robić?

tak to własnie z tego wynika. niekt nie obiecywał że po odstwaieniu bedziesz miec nadal regularne okresy. jak bez pigul byly nieregularne to teraz bez pigul tez beda...

Gość zaniepokojona_23
Dziekuję za odpowiedź. W takim razie muszę jeszcze poczekać, może się okres łaskawie zjawi

Gość Anulka13
ja po odstawieniu tabletek to mialam cykle od 40 do 60 dni dlugie.... Troche to trwa zanim sie ureguluje, tez przed braniem tabletek mialam dziwne cykle...