Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem sama juz nic

nie wiem o co mu biega?

Polecane posty

kolega ze studiow zaproponowal mi pomoc w nauce.no mialam egzamin nie wiedziaalm czegos.wiec sie zgodzilam.no i on mi potem na gg napisal ze mu sie podobam,ze niby wie ze musimy sie poznac blizej itp.(nowa uczelnia-znalismy sie tylko z widzenia).I chodzi o to ze jak go lubie ale na razie nic wiecej....nie pociąga mnie fiz.ani nic,a wiem ze ja go tak...on mi gada o prszyslosci,planach,tak ajk by byl pewny ze bede z nim chodzic.?przeciez jesli facetowi naprawde zalezy to sie stara prawda?zaprosi gdzies,napisze eske....a ten "moj" nic.Tzn.dzwoni raz dzinnie po pracy,gada minute i koniec....bo ma nauke.Owszem teraz mamy kolo,wiec zaproponowalam ze moze sie umowimy i mnie przepyta:-Pa on ze wsobote na imprezie mnie przepyta:-O no bo zgodzilam sie isc na urodziny jego kolezanki....teraz zaczynam zalowac...bo on nie zachwouej sie jak mu naprawde zalezalo.Przeciez jak facet jest zuroczony laska to odzywa sie czesti itp.i spotyka-tym bardziej ze on teraz pracuje w oddziale na ul.gdzie ja mieszkam!!!200m ode mnie?To co nie mogl by wpasc na godzine?Lubie go na razie tylko ale swoim zachowaniem zaczyna mnie zrażac do siebie bo mam wrazenie,ze nie zalezy mu jednak na mnie tak jak mi pisal.....????co myslicie?

????????

noa le pzecież Tobie na nim nie zależy wiec w czym problem? ze sie nie stara? a zachecasz go jakos do tego starania sie? i w sumie po co chcesz zeby sie starał, żeby sie utwierdzic w przekonaniu ze on cIe nie ineresuje i miec wieksza satysfakcje z odrzucenia go?...

Gość Kasienkkka
hm...no wlasnie, www ma racje. Troche brak logiki w tym , co piszesz. Wiec o co tak naprawde Ci chodzi?:)

chodzi o to ze ja go lubie...ale chcialam mu dac szanse abysmy sie lepiej poznali.No bo tak ogolnie facet jest oki no ale nie czuje pociagu fiz.pytanie czy z czasem bym poczula?chcialam mu dac szanse?!ale jak widze po tym jak sie zachowuje to zaczynam sie zastan.czy w ogole mu dawac szanse???

Gość dsfdfdfd
wczoraj to samo pisalas....

Gość Kimii
nie,nie nie ! nie licz ze poczujesz pociąg - jak dla mnie nie ma takich szans:] chyba ze on przejdzie transformacje. To chemia, hormony blablabla...nad tym czy ktos pociaga Cie czy nie nie masz wpływu

jeśli mu przy najbliższym spotkaniu nie wyjaśnisz, że nic do niego nie czujesz, to zaplączesz się w tą historię i potem będziemy czytać o tym, jak to jesteś z facetem, z którym generalnie nie chcesz być, ale tak wyszło.... nie popełniaj błędów innych

w takim razie pójdź z nim na spacer do parku, zdziel sękatym drągiem w potylice i zgwałć w bocznej parkowej alejce, następnie przysyp stertą liści. I Ty będziesz usatysfakcjonowana i on (o ile przeżyje uderzenie, gwałt a na koniec nocleg pod kołderką z liści). To będzie szokowy impuls, który popchnie waszą znajomość na wyższy szczebel!

Kimii tez mi sie wydaje ze masz racje-ze jak nie czuje nic chemii ani nic to watpie abym co poczula:) na te urodizny z nim pojade bo ma z oosba towarzyszaca ale pogadam z nim szczerze,bo tez nie chce go ranic.dziekuje ci:)

a po co z nim gadać?! bierz się do dzieła! kijem w łeb, portki w dół a potem skacz po nim jak szympans po gałęzi pozdro