Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna merrrrry

katastrofa, co robic??? tak mi wstyd

Polecane posty

Gość moze i nie pokazałaś
tzw. klasy, ale chyba nikt na Twoim miejscu by jej nie pokazał. Twój facet tez powinien oberwać za to, że: 1. obściskiwał się na Twoich oczach z inną 2. nawet jak powie, że się nie obściskiwał, to jak to nazwie? 3. śmiał się z Ciebie. Fakt, Twoja reakcja była ostra. Ale nikogo nie przepraszaj, może znajomych, że oglądali tą scenę. Ani jego ani jej nie przepraszaj, ani ona nie jest Twoją koleżanką, skoro się z Ciebie śmiała, ani on nie jest Twoim facetem, skoro pozwolił, byś poczuła sie dotknięta jego zachowaniem Trzymaj się Mała.

Gość o naiwna Ludgardo
spadaj z tymi pierdołami o przeprosinach

Gość a ile macie lat marry

a on sk**wiel nie przesadzil? Idzie z dziewczyna do kina i obsiskuje sie z jej kolezanka na jej oczach? Co to do ch*ja jest? analogicznie mamy tu doczynieenia z wyimaginowanym chłopakiem autorki. Ktory zdrowy i myslacy racjonalnie facet ,idac ze swoja dziewczyna gdziekolwiek tłamsi inna panne? gdzie tu logika i sens? Autorka chyba za duzo czyta lektur SF ?

Gość emocje xx xx xx o
bardzo dobrze zrobilas , ludzie beda wiedziec ze nie moga sobie z ciebie jaj robic. trebabylo jemu zajebac albo piwo na nich oboje wylac. brawo dla ciebie i owinnas chodzic z podniesiona glowa !

Gość ludgarda b.
to jest "jej" chłopak, a nie jej chłopak, to chyba taki "chciałabym" chłopak Głupi ciulu analfabeto - przeczytaj uwaznie, napisałam kolejny post zaraz po pierwszym

nie miej żadnych wyrzutów. Twoja koleżanka okazała się zdzirą miziając się z twoim facetem i wyśmiewając się z ciebie. A twój facet przestał być twoim facet wczorajszego wieczoru... Ciesz się że więcej czasu na tego faceta nie straciłaś. Najlepiej mu odpisz żeby "się już z toba nie kontaktował, bo po tym jak cie obrażał i totalnie olał nie widzisz sensu dla Was". I tyle. Niech to bedzie ostatni kontakt z tym .... :o:o:o (ach ja się wczułam. a to pewnie prowokacja)

Merry, napisz mu, że to on przesadził i jeśli nie ma nic na swoje usprawiedliwienie to niech lepiej zamknie mordę. Możesz cytować :) Nie daj się teraz w żaden sposób upokorzyć czy coś w tym stylu. Miałaś rację. Olej tego dupka.

Gość jduhe ry
no dobra, ale czy on wie ze jest "twoj" ? moze bzyknal cie tylko a ty sobie dorabiasz juz zwiazek od razu, a on mysli ze wcale ze soba nie jestescie pytam bo znam takie laski co po "czesc" gotowe sa juz uznac faceta za "swojego chlopaka" :P

juz pisałem o tym wczesniej... niektóre kobiety maja to do siebie ze zwykłe czesc na ulicy,czy tez wymiana miłego dialogu na gg czy tez po poprzez sma...sprawia iz taka jedna z druga panna takowego chłoptasia przypisuja juz na swoja własnosc,traktujac przy tym tego chłopaka jako swojego lovelasa... pozniej sa nieporozumienia wynikajace własnie z owego sztucznego przywłaszczenia

Gość jduhe ry
dla mnie takie panny normalne nie sa, z lekka zalatuje mi to desperacja :P aha, jestem kobieta

Gość dobry motyw
A mnie facet zostawił dla innej, potem jego znajomi, a kto wie, czy nie oni sami (tzn. facet i nowa laska) śmiali się ze mnie równo. Ja oczywiście trzymałam fason, udawałam, że mam to gdzieś, nie reagowałam na ich zaczepki, ale wiesz co?... Z perspektywy czasu widzę, że swoją godnością to sobie mogę co najwyżej tyłek podetrzeć, trzeba było ostrzej zareagować. Nie mówię o rękoczynach, ale powinnam była nie pozwolić sobie na to. Oni nie szanują mnie, ja w konsekwencji nie szanuję siebie. Gdybym miała wybierać, w którą stronę przesadzić - wybrałabym Twoją :) Przynajmniej miałabym ponurą satysfakcję, że dz***ka po ryju dostała. I jemu też bym dowaliła. Więc nie przejmuj się :P

Żaden wstyd, popieram Cię w całej okazałości. Szkoda, że jemu nie przylałaś.

Gość dzej zi
Dobrze zrobilas, ale teraz musisz trzymac fason, czyli zadnych przepraszanek, tylko glowa do gory:D

Gość dzej zi
Ma sie przejmowac, ze stracila w oczach chlopaka, ktory sie z niej jawnie wysmiewal?:O moim zdaniem to ta dziewczyna i chlopak pokazali jakcy sa naprawde, ona nie ma sie czego wstydzic.

Ale wyszła na durną. Jeśli myslał o niej, że jest fajna, to juz przestał. Jeśli myslał, że głupia, to to potwierdziła. Nieważne. Ważne, że dała się ponieść emocjom. Mogła wyjść, albo zareagować inaczej. Sa lepsze sposoby obrony niż bicie ludzi po twarzy. Wyszła na rozchwianą emocjonalnie desperatkę:( Nie wiem, z czego konkretnie się smiali, ale maja teraz nowy powód do wyśmiewania jej:(

Gość ding dong
ustalmy w koncu czy to byl rzeczywiscie jej chlopak czy tylko tak jej sie wydaje :P

Gość smutna merrrrry
pisze ze moj. To byly poczatki, niecaly miesiec no ale cholera chyba umiem rozpoznac czy to moj facet czy nie :/ W weekend bylismy razem w Zakopanem, spotykalismy sie codziennie, wspolne dnie, noce, mowli mi ze mam nadzieje, ze nie spotykam sie z innym... no wiec co to było Waszym zdaniem?

rzuć gnoja. Co to ma być? nawet to, ze usaidł w kinie obok innej panyny zamaist obok Ciebie to juz go dyskwalifikuje... a to co zrobił? prosze Cie. Facet jak Twoj to Twoj...

Gość Abigal
Bardzo dobrze zrooobiłaś!!!! Trzeba było jeszcze przywalic temu gnojkowi albo przynajmniej wylać na nigo piwo!!!! Trzeba było sie z tamtąd zabrać juz w trakcie tego filmu bo to co zrobił ten Twój "niby" facet to jedna wielka masakra!!!! Ja Ci radze tak...po piersze absolutnie nie przepraszaj tej laski tylko ich olej i ja i faceta....RZUĆ GO! on nie zasługuje na Ciebie! Znajdź sobie innego a znajomym powiedz że rzuciłaś go bo jest dupkiem! z reszta fajnych masz kolegów że nikt na to nie zwrócił uwagi;////// Rzuć gnoja, daj sobie z nim spokój bo to jakis debil! Trzymaj sie;****

I tak sobie można bezkarnie ludzi bić? To ja już się nie dziwię, że tyle w ludziach agresji:O Nadepnij komus na odcisk i spodziewaj się, że Cię postrzeli:O A czemu ta dziewczyna winna? Wiedziała chociaż, że jesteście \"razem\"?

Gość jak to bezkarnie
za karę, a nie dla przyjemności dostała w pysk.

Gość sagsdfgdsg
O jezu, przecież pisze, że jej wstyd. nic się strasznego nie stało. Posmieją się trochę, ze jej palma odbiła i przylała lasce po pysku.

Jezu:O Wy naprawde uważacie, że to całkowicie normalne, ze jak się człowiek wkurzy to ma prawo lać innych po twarzy:O A może ta dziewczyna nie wiedziała, że oni są razem? kto wie, co on jej powiedział.

Gość jak pieknie wszyscy
dali sie wkrecic w marna prowokacje

Gość zimne dziady listopady
ludzie a wy umiecie czytac ze zrozumieniem? przeciez dziewczyna pisze ze to JEJ facet byl, swiezy bo swiezy ale JEJ. co za palant swoja droga:o brawo, mala, ja tam uwazam, ze dobrze zrobilas! tylko jemu tez sie nalezalo a jakby mi napisal, ze przesadzilam, to by mnie kurwica chyba trafila :o frajer