Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaaaania

szybkość yasminele??

Polecane posty

Gość Aaaaania

Mam takie pytanie jesli kochaam sie z hłopakiem bez prezerwatywy tylko po jednej tabletce yasminelle (nie byl to pierwszy blister) pod konie okresu to czy jest mozliwa ciąża/

Gość kajtomira
nie ma obawy:) jestes zabezpieczona juz od pierwszej tabletki... a jesli mowisz ze to nie pierwsze opakowanie to nie ma si juz zupelnie czyp przejmowac bo w tej 7-dniowej przerwie jestes zabezpieczona i jesli rozpoczniesz kolejna paczke o czasie to mozesz byc pewna na 100%

Gość lakjdasdias
nie rozumiem. kochałaś się pod koniec okresu i wzięłaś pierwszą tabletkę z nowego opakowania?

Gość Aaaaania
miałam krwawienie od wtorku zabletki zazęłam srosowa w sobote , ale ze tabletki powoduja więkza krzepliwośc krwi to wiezorem miałam juz mniejsze krwawienie a kochałam się w niedziele

Gość ChibiChibi
Cześć dziewczyny :P Mam mały problem Gin przepisał mi Yasminelle, oczywiście przeczytałam całą instrukcję, ale mam mały problem... Otóż wykonując pewną czynność higieniczną w ubikacji.... zobaczyłam plamkę krwi na papierze... chcąc się upewnić włożyłam go głebiej.... zaczerwienił się bardziej, ale znając mój cykl `` pełny`` okres dostanę dopiero w nocy albo jutro... Czy pierwszą tabletkę mam przyjąć dziś czy jutro ... bardzo proszę o szybką i i krótką odpowiedż... Papa lasencje : D

Gość blackcat
ja bym wzieła jutro