Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flamastrer

czemu tyle ładnych dziewczyn jest smutnych??

Polecane posty

Gość flamastrer

nie wiem. Bylem dzisiaj na uczelni, gdy wracałem zauważyłem pewne zjawisko. Tyle ładnych, naprawde ładnych dziewczyn, które mijałem, były smutne.. nie chodzi mi wcale o to czy się uśmiechały czy nie, ale miałby takie smutne oczy, były przygaszone... w ogóle zauważyłem, że sporo kumpli ma niezbyt ładne dziewczyny(oni są sami tego świadomi i tak mówią), które w dodatku takie miłe też nie są... a ładne koleżanki są same. Ja akurat spotykam się z taką ładną koleżanką:) ale nie o to chodzi.

Gość Jessy27
no cóż, a myslisz że ladne nie mają problemów? mają, oj mają.

Gość ia22tk21
Ja jestem jedna z tych ladnych dziewczyn i mimo iz czesto sie usmiecham,czasami tez dla pozoru...to w srodku odczuwam smutek.A czemu???Z braku milosci,tej jedynej,wymarzonej....Mam dosyc patrzenia na swoje kolezanki ktore maja facetow a ja wciaz sama jak ten palec.Ale niestety takie jest zycie

Gość tez uwazana jestem za ladna
i tez mam takie smutne oczy a wiesz czemu?? bo jeden zlamas tak mnie zranil ze pol roku minelo a kazdego dnia placze. przy znajomych czesto udaje ze wszystko jest ok,ale oni widza ze to tylko taka poza

Buahahahaha. Jak można płakać pół roku po kimś?? Tylko pełć odmienna tak potrafi. Buahahahahhahaha powtórzę raz jeszcze :D

Gość tez uwazana jestem za ladna
no widzisz dla ciebie to smieszne:) nie placze za nim w sumie,bo nie chcialabym z nim byc chodzi oto jaki sie okazal:) napewno bym tego nie przezywala gdyby nie to ze to nie byla milostka 2tygodniowa

Gość katuś
Ja też tak mam, jestem cały czas smutna bo wszyscy chcą ze mną chodzić a mi zależy na tym jednym jedynym facecie , dlatego też jestem smutna bo on mi kiedyś mówił to że "kocham cie" a ja nie umiałam przyjąć jego miłości , a teraz kiedy jestem na to gotowa to zrobiłam straszny błąd i on już mnie nie kocha :(

I nagle zrobił się zjazd pięknych kopciuszków z uśpionym szczęściem...:P A najzabawniejsze jest to, że większość jest smutna przez facetów... A już w ogóle rozśmiesza do łez fakt, że Ci faceci na to nie zasługuję:D

Gość a ja jestem brzydka
i też chodzę smutna :(

Gość całkiem do rzeczy
to że ludzie ranią czyni ich draniami, ale to przecież my sami pozwalamy na to a że nie potrafimy z tego szybko wyjść, jest naszą winą

Skąd wiesz że smutne, przygaszone spojrzenie, ogólne oklapnięcie wygląda na reset mózgu :D

Gość może dlatego że
tusk zamknął sklepy z dopalaczami? może też przez facetów. Ale zadam wam pytanie. Te które chodzą smutne z braku miłości. Niezauważacie że ktoś was kocha, a wy często odtrącacie tę miłość i dajecie kosza??

Gość centek
brakuje im faceta :P

Gość może dlatego że
no pytam?

Gość tez mam sesje ale brzydka byc
Moze dlatego, ze jest sesja i egzaminy im nie ida?

Gość sssssssssssssdfffffff
ja też niby jestem uważana za ładną a też chodzę taka dobita i styrana tym życiem, bo nic się mi nie układa. Ktoś tam dobrze napisał, że to też wina sesji. Zawaliłam egzamin, na który się uczyłam niby. Muszę płacić kasę za warunek a kasy nie mam, bo studiuję dziennie. Poza tym z facetem tez się nie układa. Co więcej? Hmm... w domu też mam nie lada problemy. Ogólnie jest nie za ciekawie.

Gość bo ciagle im wszystkiego malo
kasy, i reszty.

Gość Kamecha wylogowany
bo muszą codziennie obciągać swoim schujałym bogatym mężulkom :D🖐️