Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość F theme song

Moja autoterapia - głupia kolezanka

Polecane posty

Gość F theme song

Jesteś piękna, to pewne. Masz piękną twarz i włosy, drobną sylwetkę i fajnie ciuchy. Ale wiesz co? Mimo, że moja uroda nie dorównuje twojej, ze nie jestem tak szuczpła jak ty, nie ubieram sie tak modnie, nie mam az tak pieknej twarzy, to czuje sie lepsza, mimo to! Zostałaś wychowana w przekonaniu, że jesteś cudownie piękna i najlepsza. Chłopcy przez to lepiej cie traktowali w odróznieniu od twoich brzydszych kolezanek, czasami ktos szedł ulica i gdy cie spotykał krzyczał "Jaka śliczna dziewczynka". I to cie obrosło, jak tłuszcz. Nie wiem czy może być coś gorszego w człowieku niż brak szacunku dla kogoś innego? Narcyzm? Egoizm? Przekonanie, ze każdy ci wszystkiego zazdrosci? Patrzenia na innych z góry, jak na robaków? I ty sie teraz dziwisz, ze nie masz chłopaka, skoro wszystkich brzydszych albo z małymi defektami (chocby kilkoma przyszczami!) traktujesz jak śmieci?! I sie dziwisz, ze nie masz kolezanek skoro oczy w oczy mówisz im, że powinny schudnąc albo, że mają krzywe ryje? I wiesz co jest jeszcze zabawne? Ty myslisz, ze jestes szczera. A tak naprawde jestes złośliwa i wredna suka. Tyle mam ci do powiedzenia, twoja współlokatorka, Beata

Gość olewaj
to czemu w takim razie sie z nia przyjaźnisz?