Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takainna

pomozcie, co mi jest?

Polecane posty

Gość takainna

opisze wszystko w skrocie, choc moze nie pokolei od pewnego czasu i to coraz czesciej (kilka razy w ciagu dnia) boli mnie serce albo w kazdym razie w okolicach serca, cos jakby mnie tam sciskalo, czasem w nocy budzi mnie duzo mocniejszy bol, taki nagly i przeszywajacy mam 25 lat od 1,5 roku biore Yasmine i mam troche za wysoki cholesterol, chociaz nie jestem gruba (57kg/163cm), mam tez niewysokie cisnienie za to wysokie tetno ok100 powiedzcie mi prosze co to moze byc, co jest przyczyna tych boli i co z tym moge zrobic? moze ktos tak mial?

Gość takainna
kiedy mnie boli nie moge nabrac powietrza, tylko takie krotkie plytkie wdechy

Gość zuzanna1000
TO MOżE BYć ARYTMIA MAM COS TAKIEGO W NOCY SIę OBJAWIA I LEKARZ STWIERDZIł ARYTMIE IDZ DO KARDIOLOGA

Gość takainna
zuza, a mialas jakies inne jeszcze objawy? a jakie mialas badania?

Gość takainna
bo mi sie wlasnie wydaje ze wtedy kiedy mnie boli to serce ma takie jakby dodatkowe uderzenia, w ogole wtedy kolacze bardzo

Gość takainna
up

Gość takainna
nikt nie wie?

Gość ja tak mialam ale moze kilka
i to bylo tak ok 17 ze chcialam oddech zlapac a nie moglam ! i serce mnie kulo strasznie przy tym..mam dopiero 19 lat i kiedys uslyszalam od kardiologa ze mam jedna zastawke jakas inna

Gość takainna
to sie trozske przestraszylam teraz, ale ja to mam od niedawna sama nie wiem juz co myslec

Gość Pekka
Halo!moim zdaniem nie powinnaś zażywać Jasmine.Sama zażywałam różne środki antykoncepcyjne,i też miałam taki ból w okolicach klatki piersiowej!Dziewczyno z Twoimi schorzeniami nie powinnaś tego jeść.Powiedz o tym swojemu ginekologowi,albo poprostu zmień lekarza!Pozdrawiam :)

Gość takainna
dzeki za odpowiedzi, tabletki niestety musze brac, to czesc terapii, biore tez inne hormony, zreszta przed braniem nie mialam takich dolegliwosci moze ktos jeszcze mi pomoze, moze ktos wie co to?

Gość takainna
up