Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZCZESLIWA MAMA -

rzad oglosil ostatni nabór do wojska

Polecane posty

Gość SZCZESLIWA MAMA -

dziewczyny juz nie musicie se martwic o swoich partnerów rzad oglosil ostatni nabór do wojska nie powiną nam facetów nie zostaniemy same hurra

Gość jezusiczku
:o

Gość niecierpię lewusów
Mój odsłużył więc mnie problem nie dotyczy.

Gość SZCZESLIWA MAMA -
a tam lewusów wiesz co to znaczy dla kobiet ktore sa w ciazy a ich faceci nie odbyli sluzby;-)

Gość niecierpię lewusów
Facet jest wzywany do służby jak skończy 18 lat. Zakładam, że wtedy jeszcze nie ma dzieci. 9 m-cy to nie wieczność a jak wybuchnie wojna to co taki jeden z drugim zrobi dla kraju? Zamiast bronić to jego trzeba będzie bronić... bo nie będzie potrafił rozróżnić stron karabinu. Nie wiem... może w mojej rodzinie taka mentalność... Mój mąż odsłużył... wrócił i poszedł na studia. Mój brat identycznie. Dziś zawieźliśmy szwagra do jednostki. Zgłosił się na ochotnika.

Gość SZCZESLIWA MAMA -
coz za patriotyzm! kochana nie kazdy facet konczy szkole w wieku 18 lat no chyba ze zasadnicza zawodowa

Gość niepoinformowana do końca
hej - czy to oznacza, że juz nie muszę się martwić,że mojego służba dopadnie? ma 28 lat, żona dziecko (małe) i nieodbyte wojo, a studia porzucił, a dostał wezwanie ....na wiosnę ale odroczyli mu - znów zaczął studiować ale teraz już nie studiuje. Czy już dadzą mu spokój ???

Gość niecierpię lewusów
Napisałam, że JEST WZYWANY a nie, że kończy... Rozumiem, że Twój mąż ma 19 lat. :) Bo tyle się ma jak się kończy liceum... I nie patriotyzm ile rozsądek. Ile lat żyłaś w strachu, że wpadnie żandarmeria i zwinie szanownego małżonka? :O Rozumiem jak ktoś nie może z przyczyn zdrowotnych... ale jak ktoś się miga bo jest cienki w uszach... bo jest za delikatny na wojsko... to jaki z niego chłop? Chłopaczek raczej... chłoptaś.

Gość SZCZESLIWA MAMA -
niepoinformowana do konca nie musisz sie juz martwic nie powina go