Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdybygdyby

z jaką fryzurą intymną do ginekologa?

Polecane posty

Gość gdybygdyby

nie jestem w ciąży. z jaką fryzurą intymną chodzicie do gina? ja powinnam iść w ciągu najbliższych dni ale wczoraj ogoliłam się tam na łyso i jakoś się wstydzę ginekologa tak... a z drugiej strony w życiu nie poszłabym zarośnięta :O Nie wyśmiewajcie mnie i nie piszcie- to Twoja cipka i Twoja sprawa, jakie włosy tam masz- ginekologowi nic do tego. iem, ale chciałam się zapytać- może usłyszałyście kiedyś od ginekologa jakiś komentarz nt. waszych włosów bądź ich braku? I z jak bardzo ogoloną małą tam chodzicie? :) Mja koleżanka usłyszała kiedyś: "no wie pani co! tak na łyso to chłop w lecie może się ogolić, dla sromu to niezdrowo" :O

Gość ajqv w4
bo to niezdrowo się golić, niestety :O

ja zwykle mam dość skąpą fryzurę intymną i tak samo bywam u ginekologa, ten nigdy za to nie zwrócił mi do niej uwagi, ale właśnie przestrzegał,że całkowita depilacja jest niezdrowa...;/

Gość gdybygdyby
kurde no to poczekam troche bo nie chce mi sie stresowac, a dawno juz u gina nie bylam, wiec to dodatkowy stres. Ale chodzicie z paseczkiem? bo juz nie wiem qrwa :O To jest glupie jak nei wiem, ale normalnie zaczelam sie stresowac :(

Gość też jestem ciekawa
ja mam maluteńki trójkącik przystrzyżony na króciutko...i tak też chodzę do gina

Gość dorotusia1989
heheh ja zawsze mam gladziutka cipcie ale jak sie umawiam do gina to ide z takim 4-5 dniowym zaroscikiem ;) choc czasem szlam gladzituka tak czy inaczej nigdy nie zdarzylo mi sie uslyszec czegokolwiek na ten temat

Gość dorotusia1989
pozatym uwazam ze gin widzial w swoim zyciu tyle ze raczej go nie zaskoczycie a on na to nie zwraca uwagi. pomyslcie np moja kumpela zrobila sobie kolczyk kolko w wardze sromowej i pozniej poszla do ginekologoa to tylko powiedzial, ze moze powodowac podraznienie i zeby przemywala to czesto woda utleniona. do gina chodza i stare zarosniete baby i dziewczynki w wieku 13 lat ktore nie zawsze sie juz gola i rozne inne dziwaki wiec no stres ;)

ginekolog nie jest od tego żeby sie interesowac Towja fryzurą intymną. pewnie nic nie powie, a jesli to przynajmniej się dowiesz dlaczego np. uważa że to niezdrowe.

Gość Z żelem do włosów
i brokatem na c*pce ZAL