Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulllllaaaaaa

jak pomóc bliskiej osobie którą zdradził mąż?

Polecane posty

Gość ulllllaaaaaa

co jej moze pomóc, jak sprawić zeby stanela na nogi?

trudna sytuacja, przede wszystkim trzeba byc cierpliwym, taka osoba potrzebuje duzo wsparcia najblizsszych przyjaciol, bo zdrada ukochanej osoby meza/chlopaka/narzeczonego bardzo boli. Jesli bedzie chciala porozmawaic wysluchaj ja, jesli nie bedzie miala ochoty nie naciskaj, poprostu badz jesli mozesz, z czasem przestanie ja bolec... pozdrawiam

Gość ulllllaaaaaa
bede, nie chce naciskac, boje sie, ze sie zalamie, bo maz jeszcze cala wine "zwalil" na nia, a ona ma tendencje do depresji...

rozumiem... cierpliwosc i raz jeszcze cierpliwosc, skoro piszesz ze ma tendencje do depresji to tym bradziej trzeba ja wspierac, niech nie zostaje sama chyba ze o to poprosi... jesli zostanie sama z tyt problem bedzie jej ciezko, w srod znajomyh lub przyjaciol latwiej bedzie jej przetrwac trudne chwile ja 3 lata temu stracilam mam i gdyby nie przyjaciele zalamla bym zupelnie tak wiedzialam ze moge na nich liczyc i ze nie bede sie czula sama.. i takze miewalam depresje...

Gość ulllllaaaaaa
dziekuje za rady, a jak podniesc jej poczucie wartosci?

jesli powiedziala bys jej ze jej maz nie byl by jej wart mogla by nie uwierzyc... pewnie teraz biedna czuje sie winna... jak ja obwinil za wszystko... nie wiem sprobuj z nia pogadac ale spokojnie i z dystansem ze to nie jej wina co zrobil... ze zrozumie co zrobil, co stracil ale bedzie za pozno bo ona zapomni o nim... bedzie szczesliwa. ze znajdzie sie jeszcze w jej zyciu ktos taki kto pokocha i nie dopusci sie zdrady.

Gość ulllllaaaaaa
no wlasnie strasznie sie obwinia :( no co za debil z niego....

Gość ulllllaaaaaa
wychwala tamta i w ogole :(

Gość Balbin ka
z tobą?

Gość ulllllaaaaaa
ona ja zna, on wciaz gada jaka tamta jest super itp

moze wychwala dlatego bo mysli ze ona ma w sobie cos czego jej brak..?. ze moze mezawi czegos brakowalo...? jesli tak to ciezko bedzie jej wybic to z glowy... przyjdz jutro do przyjaciolki zapras ja do miaasta na kawe... niech biedna ie siedzi sama

Gość ulllllaaaaaa
nie, zle sie zrozumialysmy ON wychwala kochanke, nagadal przyjaciolce jaka super ta kochanka itp ze lepsza, ladniejsza (bzdura) i w ogole

aha ok... co za przyglup z jej meza... sorry za okreslenie... jesli bylo mu tak zle mogl inaczej to rozegrac a nie tak.. to szczyt hamstwa....

Gość ulllllaaaaaa
no dokladnie... straszny idiota... najgorsze jest to, ze nigdy bym sie tego po nim nie spodziewala...

muszi wybic sowje przyjaciolce tego idiote... bez przesady ale to jzu nie amle przegiecie... niech najlepiej zapomni o nim i to jak najpredzej, wyciagaj ja czesciej z domu.. niech pozna kogos...

Gość ulllllaaaaaa
no ja mysle, ze tu nawet nie ma juz czego wybaczac, nie przyszedl po zdradzie zalamany i przepraszajacy tylko dumny z tego! to straszne, maja małe dzieci... bedzie musiala go widywac

naprawde ma trudna sytuacje... a dzieci tez na tym ucierpia, beda zdziwione ze cos jest nie tak i pewnie jzu to czuja... Twoja przyjaciolka powinna byc teraz silna zwlaszcza dla maluszkow... onie ine powinny na tym ucerpie ci niech to bedzie dobra motywacja dla niej

Gość ulllllaaaaaa
no czuja biedne, pytaja co sie dzieje i w ogole.. ale sa za malutkie zeby cos zrozumiec, moze to lepiej

bedzie dobrze, ulozy sie i Twoja przyjaciolka sie odbije od tego dna, a dzieci nie ucierpia... to nie jest wina ich ani ich mamy ja juz lece jak bedziesz chciala to mozemy jutro tez popisac w tym temacie dobranoc

Gość ja bym powiedział znajomej
Zdychaj ty KU RWO za JE BANA suko.Zycze ci zebys zdechla, dobrze ze cie facet zdradzil z inna bo zasługiwałas na to

Gość ulllllaaaaaa
ok, ja juz ten ide, dobranoc