Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Euforyczna

Rzuccie pomysl za kogo sie przebrac plis

Polecane posty

Bo z pracy mamy impreze, idziemy do resteuracji na kolacje, jest nas 40 osob i wszyscy maja sie przebrac! nie podoba mi sie ten pomysl no ale coz, nie chce byc jedyna ktora sie nie przebrala. No i dylemat w co sie przebrac...? zero pomyslu pomozcie

Gość makabreska
przebranie w restauracji??? chyba troche przegiecie...a jakies tematyczne to ma byc czy raczej obojetne..popytaj najpierw w co kolezanki sie przebiora i moze tak grupowo :) ja bym sie za harrego pottera przebrala ;)

Arogancka dama- dzieki ale troche za wulgarne jak dla mnie...Wkorza mnie to ze trzeba sie przebrac, myslalam o czarownicy ale chyba zbyt oklepane

Gość ljkljkgjhgl
zalezy jaka masz urode.. albo Barbie albo za kogos z rodziny Adamsow :) http://www.astro.umd.edu/~miller/TheAddamsFamily-01.jpg

Gość makabreska
no te od aroganckiej to jak na wieczor kawalerski a nie bal przebierancow ;) a moze nie za czlowieka tylko za jaks rzecz...tylko to moze byc niewygodna, moze jak faktycznie to w restauracji to jakies "ludzkie" bardzie a upewnij sie ze ktos ci psikusa nie robi ;)

No wiem ze przegiecie ale nic na to nie poradze. Pracuje w prywatnej klinice, jestem nowa i nie mam zadnych kolezanek wiec dlatego nie chce sie wyglupiac. A resteruracja jest wynajeta tylko dla naszego personelu, bedzie nas z 50 osob i to mnie trocvhe stresuje

Gość ljkljkgjhgl
ja bym sie przebrala za te z Adamsow skoro do czarownicy Cie ciagnie..masz dlugie,czarne wlosy moze?;)dluuugie pazury...makijaz..

Gość weparyt
zakładam, że wiele wpisów tu będzie pod tytułem : przebierz się za Stalina przebierz się za Hitlera przebierz się za Kaczyńskiego a ja radzę - nie zakładaj maski i bądź sobą , będziesz pasować do sklepu zoologicznego jako małpa z różowym kuprem, bądź sobą :)

Gość co ty fajna sprawa
przebierz sie za kobiete kota. czarne skórzane spodnie bluza maska pelerynka kozaki....bedze sexi kazdy wie o co chodzi duzo nie wydasz i wygodne.

Gość makabreska
podoba mi sie mortycja...w miare latwe, nieoklepane i wystarczajaco wygodne zeby nie czuc sie jeszcze bardziej skrepowanym zawsze bylam podobna do mortycji i nikt nie organizowal balow przebierancow ;) a teraz zmiana imidzu i juz taka moda na przebieranie ;)

Gość ljkljkgjhgl
za cos?ostatnio kolega Elmo przebral sie za ser(kawalek sera)-ogladalam na mini mini z dzieckiem;).wiec moze ser?;)zart.. hmm..wiec przebierz sie tak...tak srednio,neutralnie skoro jestes nowa i ogolnie dziwnie sie czujesz..za kowbojke?w sumie dzinsowa spodnica,koszula w krate,kowbojki...wlosy w kucyki i kapelusz...hm?

Gość przebierz się może za gothkę
;) a najlepiej po prostu za samą siebie i tyle

No tak ale bede sie czuc glupio jak wszyscy sie przebiora a ja nie! jejku jak mnie to wkorza, najlepiej bym nie poszla! chcialabym sie przebrac za cos orginalnego ale nie prowokujacego..Wyobrazacie sobie przebranie za barbie albo za jakas prowokujaca pielegniarke w ponczochach w towarzystwie samego szefa kliniki i dyrekcji?

Gość najlepiej za
Tofika :classic_cool:

Gość co ty fajna sprawa
tak kowbojka tez super....ale moja kobieta kot lepsza:P zartuje albo za gejsze tylko troche duzo roboty

Gość makabreska
mam mam!! ja tak kiedys sie przebrala!! mialam stroj zakonnicy!! to w kazdej wypozyczalni znajdziesz!!

Pomysl z kotem jest dobry ale nie chce zeby faceci mysleli ze jestem jakas napalona laska...Moze za czarownice adamsow ale niestety jestem szatynka i mam jasne oczy..Chcialabym wygladac pociagajaco ale nie wulgarnie

Gość makabreska
:) ciesze sie!!! napisz po imprezie jak bylo i co wybralas :)

Gość co ty fajna sprawa
baletnica:D

Gość nvbnv
o!a pielegniarka?ma byc sexy;)a faceci to lubia...tylko czepek skombinowac albo nawet samej zrobic bo latwe...sukienka...obcas koniecznie i reszta gadzetow..

Gość nvbnv
zapomnialam gdzie pracujesz:)sorki:)

Gość makabreska
ale autorka pracuje w klinice...to by bylo lekko pretensjonalne z pielegniarka...

Gość nvbnv
ale pomysl byl...no co?:)

Gość albo za taboret
za chomika się przebierz

Gość makabreska
byl byl, pomysl sie liczy ;)