Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnbmbnmbnm

chce wziac pozyczke 1000zl --GDZIE?w jakim banku?

Polecane posty

Gość mnbmbnmbnm

ktory bank polecicie?prezenty chce kupic a kasy mi szkoda tyle w jednym miesiacu wydac.myslalam ze wezme na 6 miesiecy. co o tym myslicie?ktory bank polecacie?pomozcie:(

Gość pożycze
mogę Ci pożyczyć wszystkiego najlepszego 1000 pln też a odsetki by zależały od Twojej urody

Gość mnbmbnmbnm
wiedzialam ,kurna wiedzialam:)

Gość polecam z całym przekonaniem
sama tam wzięłam nie mają takiego zabójczego oprocentowania

Gość momkanorka
W takiej sytuacji - krótki okres do spłaty, mała kwota, cel: zakupy proponowałabym kartę kredytową. Masz nieoprocentowany kredyt do 56 dni, spłacasz po ile możesz (min. 5% wykorzystanej kwoty). Kosztem na karcie jest jedynie oprocentowanie a przy pożyczce dochodzą takie koszty jak: ubezpieczenie, prowizja, opłata. :)

Gość weparyt
gratuluję wierzycielom i komornikowi , już wkrótce będą ciebie mieć za darmo a długi i tak musisz spłacić :)

Gość momkanorka
acha i mam kilka kart najlepsza jest w eurobanku - mjak nie uzywasz nic nie placisz a oplata za kolejny rok - 15 zł, za wydanie nic. I w każdej chwili mozna bez kosztów ją oddać.

Gość pożycze
polecam z całym przekonaniem co Ty u mnie było by taniej:) i przyjemniej

Gość weparyt
aż mnie korci aby zapytać kobiety , aż mnie nie daje spokoju to pytanie , ile jest w stanie kobieta znieść i ile razy jest gotowa aby za własne długi zapłacić ciałem i jaki procent jest w stanie oddać wierzycielowi dziennie ?

Gość Revivale
http://skarabeusz.biz.pl/ Polecam z wlasnego doświadczenia, a chyba zależy ci na czymś sprawdzonym by nie brać przysłowiowego kota w worku :)

Gość marcinekss
Może wejdź sobie na stronę Pożyczkolandii – www.pozyczkolandia.pl . Oni najlepiej obsługują transakcje społecznościowe jeśli chodzi o pożyczki. Weryfikują ludzi, co jest ważne zarówno z punktu widzenia pożyczkodawcy i biorcy.

Gość yolos
Ja to bym zdecydowanie polecał się skontaktować z doradcami bankowymi. Oni mają rozeznanie w temacie, znają rynek, wiedzą gdzie, co i za ile ;> Mnie w przypadku kredytu firmowego z dofinansowanie z UE pomogli specjaliści z firmy Kredyty To Tu - www.kredytytotu.pl . Pełen profesjonalizm, rzetelne i uczciwe podejście. 20 lat doświadczenia w branży, więc nie jest to jakaś ekipa z pierwszej, lepszej łapanki. Hej!

Gość terree
Bardzo dobrą ofertę ma firma www.pozyczkiprzez.net , dostałem tam pożyczkę od ręki, tylko złożyłem wniosek.

Gość Marian Kowal
Nawet 4000zł na 48 miesięcy można pożyczyć w Proficredit. Korzystałem z ich usług jesienią, bo potrzebowałem na remont silnika w aucie. Teraz spłaciłem już całą pożyczkę i mogę polecić właśnie tę firmę.

Gość gość
Szybka pożyczka pozabankowa umożliwiająca otrzymanie środków w kilka dni. Dostępne kwoty od 1000 do 2400 zł z oprocentowaniem 9% i od 2500 do 3400 zł z oprocentowaniem 10%. Okres kredytowania od 6 do 18 miesięcy. Wysokość opłaty przygotowawczej w zakresie od 390 do 975 zł w zależności od kwoty kredytu. Pożyczkę mogą otrzymać osoby w wieku od 20 do 70 lat, zameldowane na pobyt stały w Polsce. http://mirek83.produktyfinansowe.pl/e/lead/690/

Gość gość
W zasadzie to wszystko jedno w jakim Banku. Prawda jest taka że jeden Bank bierze większą prowizję. Drugi większy procent A jeszcze inny za wypisanie umowy o pożyczkę. W gruncie rzeczy jeśli jest różnica to bardzo niewielka. Odradzam brać w Prowident lub inny tego typu

Gość gość
Polecam Profi Credit, oni nie sprawdzają BIK i na dowód dają pożyczkę. Ja nie miałam żadnych problemów ze spłatą u nich.

Gość gość
Pożyczka Gotówkowa dla Każdego http://kredytyk.net.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Chwilówki na Dowód bez zaświadczeń bik - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Kredyt Samochodowy, pożyczka na dowód bez dochodów - kredyty pozabankowe, gotówkowe i konsolidacyjne Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę dla Ciebie!

Gość gość
Jeśli chodzi o pożyczki na naprawdę duży sumy, nawet do 200 tyś to mam dobre doświadczenia z pośrednikiem o nazwie – Copik. Dobra firma, uczciwe warunki, wiadomo dokładnie ile się zapłaci za konkretną pożyczkę. Nie ukrywają kosztów, dokładnie mi wyjaśniono jak będzie realizowana spłata, także potem nie było niespodzianek.

Gość gość
Proponuję tutaj https://mikrorata.pl/ . Sama brałam jak mnie przyszpiliło i mogę polecić. Mają niski oprocentowanie więc oddasz trochę więcej niż pożyczysz ale bez szaleństw ;)