Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pipiripipiiii

MAM DZIWNE OBAWY ...

Polecane posty

Gość pipiripipiiii

wiecie co sobie mysle,czego sie boje?coraz wiecej sie teraz slyszy w tv,czy tez w zyciu dookola,ze faceci zwykle po 40stce zdradzaja swoje zony z mlodymi 20stkami :( zostawiaja je dla tych mlodszych ... mam faceta,chce z nim spedzic cale zycie,ale boje sie ..cholernie sie boje,ze on tez kiedys tak postapi ;( wybierze mlodsza :( gdy ja skoncze te 40 lat...co zrobic,zeby do tego nie dopuscic?heh operacje plastyczne?odpada ! a wiadomo ,ze wiecznie mloda nie bede :( jak zachowac te mlodosc/zeby mezowi po 40stce nadal sie podobac i go podniecac?ja sie boje tego wieku :(

Gość pipiripipiiii
pytam powaznie ;/ mam dopiero 18 lat a juz sie tego obawiam heh ... no doradzi ktos ?

na to nie ma sposobu. jak będzie chciał to i tak pójdzie do innej. taka parszywa ludzka natura...

Gość pipiripipiiii
cholerka :( myslalam ze moze da sie cos zrobic,zeby tego uniknac;/ coraz wiecej o tym slysze i sie zaczynam obawiac ;/

Gość ddddddddddddddd
masz 18 lat a obawiasz sie co bedzie po 40..dobre..hehe

18 lat i juz zastanawisz sie co bedzie jak bedziesz miala 40 lat? W ogole masz faceta,ze boisz sie,ze Cie zostawi po 40stce? Pewnie zostawi Cie po 30scte:P:P A moze za tydzien bedzie koniec swiata? GDYBANIE NIE MA SESNU:D Zyj tak jak potrafisz i ciesz sie kazda chwila bo.......nie wiesz co Cie spotka jutro a nawet za godz.:) Ps.skoro boisz sie,ze facet Cie zostawi to wez sie za kobietki;)