Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eliza64564

co zrobić żeby było mu żal?

Polecane posty

Gość eliza64564

Facet przysłowiowo kopnął mnie w pupę, widocznie mu się znudziłam...widzę,że w dalszym ciągu szaleje po portalach randkowych i szuka kolejnej naiwnej. Ostatni raz rozmawialiśmy tydzień temu, ale według mnie postąpił nie w porządku, ponieważ dal mi pewnego rodzaju nadzieję,że to koniec. Powiedział,że sam nie wie co robić,też jest mu ciężko itp....Podły kłamca i manipulator....moje pytanie brzmi: co bardziej zadziała na faceta -to,że jestem szczęśliwa bez niego i już być może pojawił sie ktoś nowy? -czy to,że tęsknię za nim i kocham go niebotycznie? Ale nie piszcie że to żałosne i najlepiej go olać, liczę przynajmniej na jedną odpowiedź zgodną z moim pytaniem.

Gość nic nie robic
po prostu olac i zamilknac....sam sie odezwie za jakis czas :D oni zawsze sie odzywaja :-0

jeśli masz nadzieję, realną że się zmieni to spróbuj mieszanke tych dwóch opcji.. wyczuciem.

Gość eliza64564
Nie mam nadziei, to klamca i szuja. Chcę żeby zrobiło mu się żal.

wiec opcja numer jeden..ale najlepiej poprostu go olej i nie mscij sie..szkoda czasu

Gość 007tytus
Zatem byj szczęśliwa....Jeżeli mu zależało to będzie walczył,a jak się nie odezwie znaczy że wogóle nie ma sensu pzdr