Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naga klacz

Budzicie sie rano, obok nieznajomy, jak reagujecie?

Polecane posty

Zastanawiałam się ostatnio jak reagujecie na tego typu sytuacje? Impreza, poznajecie kogoś, kończycie w łóżku razem... a rano? No właśnie, jak się zachowujecie rano gdy już oprzytomniejecie i widzicie obca twarz?

Gość serwus panie czif
jak?sprawdzam wedla............

to zależy ile było alkoholu jak mało to zazwyczaj laska mnie jarała i patrzę na nia z dumą a jak nie to zastanawaim się co się stało że ją zaciągnałem do łóżka i czuję się glupio.

jak jestem u niech to szybko się ubieram i wychodze mowiąc że sie śpieszę a u siebie jestem bardzo oschły więc laska wyczuwa że jest persona non grata ubiera się i wychodzi.

taka sytuację miałem tylko raz bo nie bayło żadnej laski ktora by mi się podobała a gdy stężenie alkoholu było większe to zaczynała mnie kręcić ,nie wiem jak jest to u kobiet?

To zalezy... Raz pozbieralam facetowi wszystkie ciuchy, kazalam sie ubrac i po prostu wyjsc.. Fajnie bylo..ale mogl wyjsc nad ranem :/ Probowalam byc zimna jak lod rano, ale nie docieralo..wiec musialam dosadniej. Jak mam dobry humor i sex byl niesamowity, to pytam sie czy chce cos do picia albo sniadanie..i zostawiam mu wolna reke. Ze mna to roznie bywa..

Jakis tam facet - w sumie podobnie mam do Ciebie..malo ktory facet mnie pociaga :/, chyba ze mna jest cos nie tak. Ostatnio zyje w abstynencji seksualnej - z wyboru, albo z musu.. nie ma nikogo ciekawego czy nawet pociagajacego na horyzoncie.

dlaczego z nim poszłaś jak natychmiast po seksie go wyrzuciłaś? Nie potrafiłbym laski wyrzucic po seksie, ale byłbym bardzo nieciekawy więc kobiety są delikatniejsze i bardziej wyczuwaja sytaucje że facet nie ma ochoty na nią

wszysto z toba jest OK Bo jak nie masz na horyzoncie facta ktory ciebie jara bo kobieta ma inny mechanizm seksualny niż my.Sadze ze masz potrzeby i sama się zabawaiasz?

Poszlam z nim bo chcialam. I nie wyrzucilam go natychmiast po seksie, ale rano. Denerwowal mnie, caly czas sie przytulal i glaskal, jak mu sugerowalam delikatnie, ze juz pozno i nie mam na nic ochoty to nie rozumial.. Pozniej mu powiedzialam, ze musze isc do pracy za niedlugo czas, to w odpowiedzi uslyszlam "jeszcze chwilke" i przytulenie :/

Jakis tam jest, ale ogolnie dalam sobie z nim spokoj..mieszka daleko i to nie ma sensu. A kto sie sam nie zadowala? Kto nie ma potrzeb? Jestem dorosla i to jest naturalne. Chociaz wiadomo..ze lepszy sex niz samo zadowalanie.

miałem takie sytuacje.... ale facet był ciemny To normalne ze poszłaś z nim bo ci się chciało bzykać i to był epizot a nie żadne uczucie a on już sądził że jesteś w nim zakochana i już zostaniesz na stałe. Dlaczego go nie uswiadomiiłaś Miałem takie sytuacje że obiecywałem po nocy coś więcej ale kobieta powinna sprowadzac faceta na ziemię.U nas taki przypadkowy seks z kobietą ktora się podoba powoduje produkcję spermy i co chwilę mamy na nią ochotę Wiec on chciał poprawkę :)

tak lepszy seks niż masturbacja ale czasami jak najdzie ochota a facet nie odpowiada pod względem seksualnym bo tak sie niestety zdarza u kobiet to nie warto się męczyć bo później obniżają sie kryteria i czasami się budzisz z obrzydzeniem. czy tak?

Nigdy nie poszlam z facetem do lozka, ktory mnie nie pociagal fizycznie albo psychicznie. Poza tym jak juz mam ochote, to staram sie odgadnac, ktory facet sie sprawdzi w lozku.

Z tym sprawdzeniem to jak zauważyłem bywaja problemy z waszej strony bo u nas to prosto ruchy frykcyjne i po sprawie. U was to działa zupenie inaczej , trzeba poznać w jaki sposob was stymulować a wy nic nie mowicie tylko czekacie że my to trafimy jak w toto-lotku

Oj, przepraszam, ale nigdy nie wymagalam od faceta zeby przeistoczyl sie we wrozke i wiedzial co mi sie podoba. Zalezy od sytuacji, czasami pokazuje mu subtelnie co ma robic, a czasami mowie wprost. Nie wrzucaj wszystkich kobiet do jednego worka. Moze Ty masz takie doswiadczenia a nie inne...

Hm..no sluchaj, czy dla Ciebie kazdy seks wyglada tak samo? Raz jest swietny, a raz do bani :/. Niesamowity - to znaczy czy mi sie podobalo i jemu, czy oboje jestesmy zadowoleni, pasja, przyjemosc..

nie spotkałem żadnej kobiety, ktora na pierwszym spotkaniu łóżkowym kierowałaby mna jak mam ja stymulować.Zazwyczaj zaczynaja mówić po kilku tygodniach czy nawet m-cach.

Ja wychodze z innego zalozenia. Skoro facet mnie pociaga, a ja jego, jesli konczymy w lozku to chce zaczerpnac jak najwiecej przyjemnosci. Na poczatku czekam, bo nie chce faceta peszyc, jesli cos nie sprawia mi przyjemnosci, to mu pokazuje co mnie usatysfakcjonuje. Inaczej nie widze sensu w jednorazowej przygodzie.

odgadnac raczej ciezko czego oczekuje kobieta w lozku,ale jak masz jakikolwiek bagaz doswiadczen to mozna w miare wyczuc kobiete no i czasami czyms zaskoczyc....o ile rozmawiamy o normalnych kobietach:))))