Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość menuanaa

peeting i zachowania mezczyzny

Polecane posty

Gość menuanaa

Witam. Mam pytania w zasadzie i do mezczyzn i do kobiet ;) 1 - do mezczyzn: gdy podczas peetingu/zabaw [bez seksu] czujecie, ze zbliza sie wytrysk jak go zatrzymujecie? nie chodzi mi po prostu o chwilowe oderwanie się, ale \'manualnie\' ;)) 2 - do k i m: co jesli moj mezczyzna podczas peetingu/zabaw sam bierze swego penisa do reki i wykonuje nim ruchy masturbacyjyjne [nie zawsze te akurat] to jak mam to odbierac? jak jest u Was? Wasi mezczzyni tez to robia? No i mezczyzni - czy wy czesto to robicie? i co to oznacza?:P [p.s nie mówcie mi, że ja go nie zaspokajam!!:D]

Gość i tak oblejesz...
dziecko idx juz do szkoły bo lekcje sie zaczęły a ty dalej o pierdołach myślisz... (ruchy masturbacyjne zwaliły mnie z nóg...) ps faceci się onanizują, masturbacja to domena kobiet:D

Gość menuanaa
lol 1. nie jestem dzieckiem 2. ruchy masturbacyjny nie tak? a masz problem z rozumieniem tresci? 3. kobiety sie mastrubuja, mezczyzni masturbuja/onannizuja - pojecia sa zmaienne, wiec sie nie madrz deklu

Gość yyyyyy
juz bardziej zagmatwac tematu nie moglas z prostej rzeczy jaką jest zabawa zrobilas wstęp do rozprawy doktorskiej - ty to rób a nie analizujesz jak sie bredzluje to mu pomoz a nie wnioski w glowie układasz i tworzysz :o

Gość menuanaa
chodzi o to, ze jeden z facetow z ktorymi sie spotykalam mowil, ze gdy to robi pomaga sobie w przelduzeniu dojscia do wytrysku. widze, ze jak wiecej napisane to 'froumowiczom' ciezko sie czyta. az tak prosci jestescie? lol.

Gość menuanaa
ojej skąd miałam wiedzieć. Nikt mi nie odpowie powaznie. A to dla mnie problem bo chcę być jak najbliżej z moim miśkiem. Ostatnio on zaproponował żebym zjadła smark z jego nosa. Mówił że to taki trening przed połknięciem spermy bo to wydzielina i to. Wiecie, co zjadłam takiego na pół zeschniętego a na pół mokrego i ciągnącego i nie brzydziłam się, czy wy też tak cwiczylyscie? A moze nie i dlatego tyle kobiet brzydzi sie lykac sperme

Gość menuanaa
zenujaca pdszywka. ludzie jednak tu sa glupi. zegnam