Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błekitna laguna

dojrzały Pan poszukiwany

Polecane posty

obserwator1001 moim zdaniem paplanie komplementów i słodzenie cały dzień moze zemdlić komplementy w zachowaniu sa bardziej przyjemne czyz nie fajnie jak facet nie tylko za pierwszym razem ale i za drugim i dziesiatym z namaszczeniem pieści Twoje piersi gdzie sterczące suteczki pokazuja swoja radosć, gdzie delikatny dotyk szyj,choćby bedąc na mieście, powoduje wilgoć wiele niżej obserwator punktem "g" u kobiety jest mózg sama fizycznosc nie wystarcza :)

Gość Rumpelpilski
Powoli zaczyna kiełkować przed moimi oczyma obraz-jestem na błękitnej lagunie na błękitnej lagunie :)

Gość obserwator1001
kobieta w mózgu ma nie tylko punkt g ale i cały alfabet :-) a ja nie pisze ze kobiety mdleja od samego dotyku czy widoku tylko ze to stanowi calość :-)

Gość Uwiodę atrakcyjną kobietę
Dlatego kobietę się zarywa nie przy zastosowaniu mdłych komplementów.

witam nowo przybyłych :)🖐️ Obserwator kazda ze stron musi zdawac sobie sprawe o niedoskonałosci drugiej i io jej potrzebach :) ja daje ciepło czułosc ładny wygląd od niego wymagam szacunku zaangazowania i braku egoizmu :)

Gość nie masz racji
laguna - Ty jesteś tu stara wyga, prawda? Pod kolejnym nowym nickiem

Gość obserwator1001
no to jeśli nie cierpisz na nadwage i nie masz powyżej 180 to mozesz mnie wstepnie zapisać do grona Twoich wielbicieli :-)

Gość nie masz racji
obserwator - niskie masz wymagania, czy to desperacja?:):) tylko dwa warunki?:) i już ci się podoba?:):)

Gość obserwator1001
jakie dwa ???? dwa plus teksty pisane :-) a po drugie napisałem wstepnie :-)

Gość nie masz racji
intelekt to potencjał Jak jest wykorzystywany i czy w ogóle jest - to zupełnie inna sprawa

potencjał z którym się nikt od tak nie rodzi :) Ponadto chcąc miec dobrą kobietę trzeba mieć mądrą kobietę ;) zreszta działa to w obie strony :)

Gość nie masz racji
tylko wielogodzinne przebywnaie na kafe mocno te zalety przytępia

chcesz znac moje zdanie?:) warto jest dla szalejącego uczucia takiego co krew w zyłach gotuje przezyc chocby związek trwający nikła chwilę niz oddawac się komuś bez tej iskry. Bo rozsądkowo czyli byle jak a jak byle jak to lepiej wcale :)

Gość obserwator1001
droga laguno podpisuje sie pod tym co napisałaś rekami i nogami :-) szkoda czasu na bylejakość :-) jak widujesz czasami PKiN to zawsze na filiżanke kawy mozesz liczyć :-) nawet choćbyś miała wiecej 1,8m :-) Pozdrawiam

Droga laguno jestem o 10 wyższy mam nadzieje że i cięzszy nie o mniej :-) A jak do PKiN masz daleko to moze na Wawel bliżej :-) albo inny pyszny rynek :-) Pozdro

Gość rOpINcHuT de monte zakopane
..brak egoizmu .z góry skazujesz faceta na niepowodzenie