Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błekitna laguna

dojrzały Pan poszukiwany

Polecane posty

Gość Rumpelpilski
no to ja jestem jak dobry Piccasso - bezcenny:)

Gość obserwator1001
laguno zaraz napiszesz że współczesne kobiety sa atrakcyjne z racji tego że sa :-) albo moze nawet im cięższe tym bardziej atrakcyjne :-) i że fizjonomia, to nieistotne drobiazgi. Otóz zrobić z atrakcyjnej kobiety paszkwila nie problem ale odwrotnie jest juz inaczej :-)

Gość obserwator1001
zgadzam sie że u kobiety ważne jest to coś :-) ale anomalia w budowie nie ułatwiaja kontaktów i nie zachecaja do bliższych kontaktów

Gość Rumpelpilski
Oczywiście można się posłużyć banałem że kobieta jest jak wino etc-a od siebie dodam ,że szczególnie wtedy kiedy leżakuje:)

Gość obserwator1001
bo czyż nie przyjemniej jak jezyk pomyka po aksamitnym udzie do jedrnej zadbanej muszelki :-) niż tonie w celulicie i tłuszczu :-( fe

Gość obserwator1001
kobiety po 30 moga byc miodzio :-) i nijak sie równac małolatom bez pojecia i fantazji z całym szcunkim dla tych z fantazja i inteligencja :-)

Gość obserwator1001
zatem laguno jesli jestes kobieta dbaj o to aby dotykanie Twojego ciała było marzeniem :-)

Gość Rumpelpilski
Dojrzałe babeczki górą:) Chociaż na dole tez mogą:)

obserwator szkoda ze nie kazdy facet umie to docenic :( męzczyni kiedy dostają fajne kobiety uważają ze juz nic wiecej czynic w tym kierunku nie trzeba ze jak inni męzczyzni prawią jej komplementy to on juz nie musi :) Czy nie mam racji?

Gość Rumpelpilski
a to ci numer:) 69 w dodatku

komplementy to podstawa, ale jeszcze trzeba umiec się zająć kobietą i jej ciałem, taka kobieta lubi wyrafinowane pieszczoty a nie od razu wpychanie sie na chama do jej skarbu ;)

Gość nie masz racji
śą meżczyźni którzy doceniają codziennie cud pieknej kobiecości ale trzeba też być kobieta umiejącą docenić mężczyznę. a nie tylko sobie być piękną

Gość Rumpelpilski
No wiesz-to mój popisowy numer;)

"nie masz racji śą meżczyźni którzy doceniają codziennie cud pieknej kobiecości ale trzeba też być kobieta umiejącą docenić mężczyznę. a nie tylko sobie być piękną " akurat tą kwestię mam opanowaną do perfekcji ;)

Gość obserwator1001
moim zdaniem paplanie komplementów i słodzenie cały dzień moze zemdlić :-) komplementy w zachowaniu sa bardziej przyjemne :-) czyz nie fajnie jak facet nie tylko za pierwszym razem ale i za drugim i dziesiatym z namaszczeniem pieści Twoje piersi gdzie sterczące suteczki pokazuja swoja radosć, gdzie delikatny dotyk szyj,choćby bedąc na mieście, powoduje wilgoć wiele niżej :-)