Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytma te farmazony

Pytanie o buist

Polecane posty

Gość czytma te farmazony

Jak mozna miec kompleksy i narzekac na biust w rozmiarze B i C?? No pytam sie, czy niektorzy sa normalni. Ja mam mikruty dwa , rozmiar A i ja moge narzekac!!!!! A nie Wy:P

Gość czytam te farmazony
Najciekawsze jest to, ze te kobiety pisza powaznie " mam taki maly buist , rozmiar C jedynie". Ciekawe czy widzialy miseczki A?

.....bo czlowiek, szczegolnie kobieta,ma to do siebie,ze czesto narzeka:P zyycie ;)

Gość czytam te farmazony
zycze im wszytskim, zeby schudly a najbardziej z buistu do mikro miseczek:P Ciekawe co wtedy by powiedzialy

troche z innej beczki zastanawia mnie dlaczego gdy dziewczyna wklei zdjecie ze swoim malym biustem to najbardziej jada po niej(a raczej po jej cyckach) inne baby i rzucaja tekstami typu:ale brzydki, ty masz z przodu plecy, ja na szczescie mam biust bardzo ponetny bo D itp. z kolei mezczyzni sa bardziej tolerancyjni i mniej krytykuja male "pryszcze"...koniec koncow to facet bedzie je piescil i dotykal wiec czemu baby maja tak duzo do powiedzenia o malych piersiach? moim zdaniem powinny wspierac malobiusciaste kobiety albo przynajmniej nie byc takie wredne.

ciotella - ..... bo wiekszosc babeczek to zawistne soooki i dlatego tak a nie inaczej pisza:/

Gość Tyci tycia
Moim zdaniem duży biust to masakra dla kobiety :O Ja śmieje się że zatrzymałam się w rozwoju fizycznym pod koniec podstawówki do niedawna wyglądałam jak Armeński wychudzony chłopczyk :P Przyzwyczaiłam się, jestem aktywna było mi wygodnie :) Ostatnio przytyłam troszkę i poszło mi w biust niby świetnie w końcu mam ładne pełne piersi ale to jest jakaś masakra :O Do niedawna miałam nawyk chodzenia bez stanika zakładałam bluzkę i leciałam do sklepu a tu psikus :O Bieganie po schodach bez stanika boli :O Spać na placach się nie da bo mnie boli :O I w ogóle jest mi teraz źle i nie wygodnie :O