Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marina901

Poroniłam w 4 tygodniu kiedy najlepiej zaczac starac sie kolejny raz??

Polecane posty

Gość marina901

Gość DO CHOLERY
MY MAMY cI POWIEDZIEĆ... MASZ SWOJEGO LEKARZA, ZNA tWÓJ "PRZYPADEK", OD NAS OCZEKUJESZ POCIESZENIA CZY CUDU!!!

Gość aunasjesttak
js poroniłąm w 10 tygodniu i za 3 miesiące znów zaszłam w ciaze , za miesiąc rodze

Najlepiej będzie jak zapytasz lekarza. Ja poroniłam w 6tc i lekarz pozwolił mi się starać o dziecko od razu

Gość Agulka957
Moja bratowa poroniła w 9 tygodniu i lekarz kazał jej czekać pół roku

Gość poroniłam....
ja poroniłam w 4/5 tyg ciąży i lekarz kazał zacząć najwcześniej za 6 miesięcy było to w styczniu zeszłego roku teraz jestem w 13 tyg ciąży i czekam na maleństwo.

To zalezy czy mialas zabieg czy nie.Jesli mialas zabieg to min 3 miesiace musisz odczekac zeby wszystko sie unormowalo jesli nie mialas zabiegu to krocej

Gość manius30
witam!!! moja historia jest podobna do twojej.ja poronilam swoja ciąże(samoistnie) w sierpniu tego roku w 6 tygodniu ciazy.poniewaz przebywam za granica a tutaj nie przywiazuja wagi do takich rzeczy moje pierwsze badanie po stracie mialam w polsce miesiac po zdarzeniu.zostalam zbadana i mialam tez usg.ginekolog powiedzial mi ze moge podjac kolejne starania o dziecko po pełnych 3 cyklach,czyli poprostu po 3 miesiaczkach.moim zdaniem okres odczekiwania po stracie do kolejnych staran zalezy od stanu twojego organizmu i tez od tego czy sama sie oczyscilas czy konieczny byl zabieg w twoim przypadku(moja siostra miala zabieg i czekala 6m-cy).blona sluzowa macicy musi sie odbudowac,organizm musi z powrotem sie wyregulowac,wrocic do normy i wtedy mozna zaczac myslec o kolejnych probach. mam nadzieje ze choc troszke ci pomoglam.powodzenia