Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość punkciki

ilosc punktów za wykroczenia/ mandaty

Polecane posty

Gość punkciki

gdzie sprawdzic ile policja wlepila juz punktów, jak sie nie pamieta ?? i za ile zabieraja prawko? mozna zrobic kurs zeby kilka anulowac prawda? a jak juz zabiora prawko to tzreba robic od nowa kurs czy jak?

Gość pl lan
prawo jazdy w pierwszym roku po zdnaiu zabieraja powyzej 20 pkt normalnie po zdobyciu 24

Gość tralalala bum cyk cyk
W pierwszym roku posiadania traci sie prawko za zdobycie 21 pkt. karnych. Wtedy trzeba ponownie isc na kurs, wyjezdzic 30 godzin i isc ponownie na egzamin, masakra :( Pierwszy rok 21 pkt. pozniej wskakujesz na 24 pkt.

Gość punkciki
no dobra a co jak prawko ma sie juz dlugo????? zreszta mniejsza o to najbardziej mnie interesuje gdzie sprawdzic ile ma sie punktow ?????

Gość w pierwszym roku
po przekroczeniu 20punktów, a potem 24.jak ktoś ma dłuzej niż rok prawojazdy może pojść na szkolenie dodatkowe , po którym zabieraja 6 punktów,to dla tych którzy są blisko 24,to warto,bo zdac teraz prawko to jak wygrac los na loterii,alebo ja mam pecha,jutro zdaje

Gość punkciki
NO ALE GDZIE SPRAWDZIC ILOSC PUNKTOW ??????? :(

Gość w pierwszym roku
przeciez ci napisałam !!!w 1roku po 20 karnych punktach zabierają prawko,potem po osiagnieciu 24,ale w wojewodzkim osrodku mozesz dokupić dokształt ktory niweluje 6pkt-dla tych którzy maja prawko powyżej roku,nie moga z tego skorzystac ci którzy dopiero co zrobili prawko -do roku,jasniej nie umiem

Gość w pierwszym roku
za np wyprzedzanie w miejscu niedozwolonym jest 8pkt,tak samo za nie przestrzeganie znaku stop,innych nie weim

Gość punkciki
tak tez myslalam, ale co na policje mam normalnie dzwonic? :/ to jest jakas ostra lipa, powinni chyba mowic zaraz po daniu mandatu i wlepieniu kolejnych punktow, a teraz to nie wiaodmo na czym sie stoi moze lepiej sie nie zglaszac bo jak przekroczylam to moze nie zabiora... a jak sie zglosze to zaraz powiedza, ze papiery na stol i wracaj pani na piechote :P