Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Convalia

wycieczka-prezent

Polecane posty

Witajcie! Chcialabym zrobic rodzicom prezent na gwiazke w postaci wycieczki tygodniowej. Chce ich wyslac w jakos w lutym, marcu. Macie jakis pomysl gdzie, z jakiego biura podrozy? zeby wszystko bylo dopiete na ostatni guzik? Odpada Egipt, Tunezja, itp. Chce w sumie przeznaczyc max 6.000,- i zeby to bylo all inclusive. Pozdrawiam!

6000 na osobe ? czy na pare? jesli na osobe to moze Kenia :) ?? jesli na pare, to moze W-spy Kanaryjskie ?? www.tui.pl www.neckermann.pl www.itaka.pl www.rainbowtours.pl www.eccoholiday.pl www.eccotravel.eu www.scanholiday.pl

Nie, nie na pare 6000:) Tez myslalam o wyspach kanaryjskich, tylko slyszalam, ze np. na Teneryfe nie ma teraz bezp. lotow z Polski. Juz sama nie wiem.

A oni na pewno będą z takiego prezentu zadowoleni? Ja osobiście wcale bym nie chciała jechać za granicę. Ale w kraju - bardzo chętnie. Turnus rehabilitacyjny w Bieszczadach! Polecam dwa tygodnie w Polańczyku - tam jest przepięknie. I wcale nie męcząco.

Gość elle22
Zorientuj sie w ofercie biur niemieckich. Lepiej tanimi liniami dostac sie do niemiec i stamtad odleciec do wybranego miejsca. Koszty podobne lub taniej, a standard o niebo lepszy.

Convalia - zapytaj w jakims biurze TUI o Kanary z oferty niemieckiej . Ja tak bylam na Gran Canarii :) . Na Teneryfe sa loty z Polski . Na pewno z Wawy ;) .

ps. my mielismy miedzyladowanie na Fuerteventurze . Moze z 30 minut ;) i lecielismy dalej .