Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sesson

W jakim miescie chcielibyscie zamieszkac?

Polecane posty

Gość Sesson

W jakim miescie chcielibyscie mieszkac? Jakie wam sie podoba i pod wzgledem uroku i pod wzgledem warunkow rozwoju samoosobistego i pod wzgledem pracy?

Gość Sesson
W Warszawie na jakis czas- poznac te wszystkie gwiazdy, zobaczyc jak sie zyje w stolicy.

raczej wolałabym mieszkac na wsi jak w mieście, to może być tu, gdzie mieszkam (Lublin) albo w Krakowie, ze względu na urode i atmosferę centrum miasta

Gość Trondheim

Gość jukasrajaja...
gdzies na wsi niedaleko jakiegos miasta, tam gdzie glucho, gdzie natura, las, woda, roslinki,sklepik z bulkami,i krowy pasace sie przy polnej drodze, rano do zasranego brudnego miasta do pracy a popoludniu do przytulnej kochanej wioseczki, do domciu, rodzinki

Gość Rerekumkumma
Ewa chyba dawno nie bylas w Krakowie. Krakow zupelnie sie zepsul, zbrzydl. O wiele ladniejszy jest Wroclaw.

Gość moze byc tu gdzie teraz
czyli Poznań albo tam gdzie kiedys, czyli Lizbona

byłam w to lato, nie zauważyłam, żeby jakoś specjalnie zbrzydł... mi sie podoba, mogłabym codziennie po rynku łazić albo siedzieć i gapić sie na ludzi i konie...

Gość hakunamammatatata
w MAriborze :D

Gość jukasrajaja...
moj maz jest portugalem, Lizbona jst ok, ale nie chcialabym tam mieszkac, mentalnosc tych ludzi mnie troche denerwuje

Gość prawie krakowianka
mieszkam 10 km za Krk, wiec i mam blisko piekne miasto i piekny domek na wsi:) rerekumkumma - chyba pomyliłeś sobie miasta:O Zwiedzilam wiele krajów i miast, ale atmosrefy i piekna, które jest w centrum (zaznaczam centrum, a nie np Nowa Huta:P) Krakowa nie da sie niczym zastąpić

od urodzenia mieszkam we Wrocławiu, wątpię zebym kiedykolwiek chciała zamieszkać gdzie indziej ale jesli już to z polskich miast byłby to Kraków i Kołobrzeg a moim największym marzeniem zawsze pozostanie Barcelona:)

w krajach śródziemnomorskich - fajnie jest, tylko za sucho jak dla mnie uwielbiam tamtejsze ciepełko, piekną wodę, ale ten brak soczystej zieleni... te suche kamole... te patykowate, cierniste rośliny... trochę nie za bardzo

Gość juz nigdy wiecej nie tańcz ze
Kraków, albo miasto nad morzem

Gość moze byc tu gdzie teraz
Portugalia nie jest krajem srodziemnomorskim co do mentalnosci Portugalczykow, to maja swoje wady, tak jak i Polacy maja swoje, czy inne narodowości...

o boze tylko nie Warszawa- ja tu mieszkam i mam dosyć:(( Przedewszystkim bród no i ludzie ...codziennie jadąc do pracy połowe bym powystrzelała:DD

Ja bym chciała mieszkać w Amsterdamie, albo w jakimś urokliwym miasteczku na Sycylii:) przynajmniej tam jest ciepło.

Gość Koscielna ciotka
w hamburgu, chciałabym tez ze 2 lata pomieszkac w krakowie

Gość gdzie zamieszkać na stałe
Jesli w Europie to Amsterdam, albo Barcelona Jeśli w Polsce to nie ma dużego wyboru: Warszawa lub ewentualnie Gdańsk

Gość kaczanga
wroclaw

Gość pantofelek z kożuszkiem
w stolicy Polinezji Francuskiej :classic_cool:

mieszkałam jeszcze kiedyś jakiś czas w Oldenburgu, małe ale bardzo pozytywne miasto, miałam nawet chwilę zwątpienia czy by nie zostac tam na stałe :)

Gość Tylko nie Wrocław
Przecież tam poza rynkiem i okolicami to psy dupami szczekają. Tragiczne lotnisko z jeszcze gorszym dojazdem, fatalne połączenia kolejowe z resztą kraju, wąskie, dziurawe ulice i całe kwartały sypiących się ruder zupełnie jak w Łodzi

Gość tylko Wrocław
Nie wyobrażam sobie mieszkac gdzie indziej, tu przyjechałam na studia i zostałam.

Gość kraków tylko mój kochany
mieszkam tu od zawsze,nie zmainilabym go na zadne inne miasto . nigdy w zyciu nie chcialbym mieszkac w warszawie!!!!!!!!!!!!!!