Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pantofelek z kożuszkiem

do mamusiek

Polecane posty

Gość HIHOTA
PANTOFELEK Z KOZUSZKIEM spocil mi sie dziś śmierdzi mi cipeczka cala ma dupeczka lubie sponsoringi nosze ciasne stringi :-) jestem se koorewka brzydka i malutka kradne mężów dzis za płyte bee gees nic więcej nie dadzą bo smierdze rybiazą:-))

Gość pantiofelek z kożuszkiemm
nie dziwię się, że wasi faceci szukają młodszych kobiet, skoro w ich żonach tyle jadu i prymitywnej pogardy. :)

a swoją drogą, jak niewiele trzeba, żeby w człowieku wyzwolić najciemniejsze pokłady jego natury. nigdzie nawet nie napisałam, że to o czym piszę, mnie osobiście dotyczy. takie jak wy (mówię o tych szczekaczkach z topiku wyzywających i plujących jadem) przychodziły pewnie na każde ścięcie głowy, czy palenie czarownicy w średniowieczu. takie jak wy stały pod gilotyną i pluły jadem. Wesołych Świąt :)

no coz... masz racje :-0 no i co tu poczac z naszym marnym losem :P chyba tylko do uspienia :P a myslalam ze bedzie tak pieknie :D no ja juz sie zalamalam a wy?? ps. jak to ludzie sa glupi... ehhh tylko skad oni sie biora... a juz wiem ... z ulicy??? :-D :-D

gwiazdo, a gdzie mozemyy obejrzec naszą konkurencję? na odlotach masz foty ? pochwa się tym swoim pieknym ciałem ! bo umysłem nie błysnełaś :O ale moze chociaz figurą nas zaskoczysz?

nie wiedziałam, że tak łatwo was urazić. czyżbymw czuły punkt trafiła? :)

Gość mamamirabel
a mnie w samą łechtaczke trafiło. Szok!!!!!

no właśnie widzę. żeby takie rzeczy wypisywały matki i żony. a fu!

Gość mamamirabel
a ty co, nie masz łechtaczki??? :) coś mi sie tak wydaje, bo jakaś niezaspokojona jestes:)

trafiłaś/eś w sedno: " kompleks Matki Polki co nie radzi sobie w łóżku i boi się konkurencji" a moje kompleksy........ to moja słodka tajemnica :)