Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anix63348

obiad z bylym facetem

Polecane posty

poważnie - to nie słuchasz Sweet Dreams dobrze radzi a ty ciągle swoje i o rady nadal prosisz ? :D

Gość anix63348
ja nie wiem co on tak dlugo nie jedzie... wkurza mnie juz powoli... zaraz zapach meskiego perfumu sie ulotni:)

Gość anix63348
ale ja slucham tyle ze mowie ze on mnie zna na wylot i wie kiedy klamie... i to na pewno sie nie uda.. bo ja znam siebie doskonale i wiem ze nie umiem klamac a szczegolnie nie umiem jemu klamac.....

to jak nie umiesz to trzeba bylo sie naprawde z kims umowic (nawet z kolezanka) nie musisz mu mowic z kim jestes umowiona. zadzwon do jakiejs kolezanki teraz i umow sie na piwo. Sweet dreams ma racje. poza tym przynajmniej bedzie wiedzial ze sie tak wystroilas nie dla niego tylko dlatego ze wychodzisz. a jak zobaczy ze dla niego sie stroilas to naprawde uzna Cie za desperatke ale rob jak uwazasz. daja Ci tu dziewcznyny rady a Ty i tak swoje. to zacznij mu mowic czy pamieta Wasze wspolne wakacje i jak Wam bylo dobrze a zaraz potem poszedl do innej :P zadziala. zrobi mu sie przykro. przeprosi. zadzwoni do tej drugiej i zerwie. bedziecie zdnowu razem. The End

Gość nie mowi sie perfum
tylko PERFUMY!!!! P E R F U M Y!!!!!! zapach meskich PERFUM sie ulotnil!