Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poznaniak 085

Czy lubisz gdy facet patrzy?

Polecane posty

Gość Poznaniak 085

Idziesz po plaży, nad basen czy ulicą w spodenkach, mini, koszulce z dekoltem wygladasz sexi i wiesz o tym ale patrzy się na Ciebie facet - przystojny - co robisz? co myślisz?

Gość Poznaniak 085
dziewczyny śmiało - mama nie czyta :)

Gość Poznaniak 085
skoro używają to co dalej..? pytanie od faceta do kobiet to chyba leszpe niż kolejne pierdolenie o dupie itd.. niech się wypowiedzą Panie które mają jakiś pogląd bo niejednego faceta intyeresuje co myśli kobieta :)

Gość dojrzała kobieta123
oCZYWIŚCIE ŻE TO MIŁE

Gość Poznaniak 085
wtopa w chuj..! czyli jednak nie koniecznie chcą rozmawiać o sobie w sposób otwarty a może poprostu ....heh

Gość Poznaniak 085
dojrzała kobieta123 a co myślisz twedy? jak to postrzegasz itd..?

Gość co ci powiem to ci powiem
miłe ale czasem onieśmielające :)

Gość Słotka landryneczka
Normalnie..poprotu jest fajnie. Każda kobieta to chyba lubi?

Gość Poznaniak 085
Jarek_84 - no to wiemy o Tobie juz wszystko - dzięki za zaangażowanie i powodzenia - zegnam kolego to że nie chesz czytać to widać ale po co gadasz głupoty - koledzy się z Ciebie śmieją bo cipka z ciebie i na forum się wozisz..? kozaku

\"idziesz po plaży, nad basen czy ulicą w spodenkach, mini, koszulce z dekoltem wygladasz sexi i wiesz o tym ale patrzy się na Ciebie facet - przystojny - co robisz? co myślisz?\" zapewnie statystyczna obywatelka kurczowo zaciska dłonią gaz pieprzowy w torebce :P

Gość Poznaniak 085
Wykolejony motorniczy - 5! dobre

Gość dojrzała kobieta123
Co myslę? Na pewno mnie to nie onieśmiela. W pewnym sensie to potwierdzenie własnej atrakcyjności. jesli nieciekawy stary facet sie gapi to mnie raczej drażni a przystojny - jest mi miło i czuję się atrakcyjną kobieta

Gość przepraszam
Co robie ?--ide po plazy ,nad basen ,ulica :D Co mysle ?--wygladam sexi :D jestem kobieta Patrzy na mnie facet przystojny ----a bo to tylko jeden :D

Co myśle i robie??? rozgladam sie czy jest gdzie uciekac, bo w dzisiejszych czasach to kazde nachalne spojrzenie faceta mnie przeraża...

Gość arlettta
Lubię jak batrzy , ale peszy mnie to :)

Gość do facetów 24l.
jeśli się ubrałam tak jak piszesz, podkreśając swoje walory, to znaczy że jestem świadoma reakcji jakie mogę wywołać -- toteż jeśli popatrzy na mnie fajny gość to super, uśmiechnę się do niego, pójdę dalej, może nawet się odwrócę zobaczyć czy mnie jeszcze obserwuje... natomiast jeśli będzie obleśny, brzydki itd. to udam, że nie widzę jego spojrzenia i idę dalej szybszym krokiem, jednym słowem spadam stamtąd

Gość do facetów 24l.
a o czym wtedy myślę??? gdybym nie była w związku, to bym pomyślała czy podejdzie do mnie i zagada, czy się odważy, czy go jeszcze zobaczę kiedyś, czy jest fajny i czy naprawdę mu się spodobałam, czy po prostu nie jest wybredny i prawie na każdą laskę, która go mija tak patrzy