Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość męzatka mama itp

mój byly chłopak sie ożenil, ja juz dawno, ale jakos mi tak dziwnie

Polecane posty

Gość męzatka mama itp

wczoraj sie dowiedziałam ze chłopak z którym chodzilam od 3 kl liceum aż do 4 roku studiów ożenił się. pod koniec 4 roku studiów pokłóciliśmy się, poznałam mojego obecnego męża, zakochałam sie, zaszłam w ciażę, wzięlismy ślub, niby mam juz rodzinę, cudowne dziecko, a wczoraj lezałam i miałam "jego" twarz przed sobą, widziałam jak na mnie patrzy, jak sie uśmiecha... ojej macie tak czasem?

Gość męzatka mama itp
kurcze, ja mojego nie widziałam od 2 lat, a teraz na zdjeciu ślubnym, fajny fajny :-(

Gość tarsrsdfdgd
no dlugo z nim bylas.... ale skoro kochasz meza to nie rozumiem ciebie. ciesz sie ze masz chlopa ktorego kochasz, skoro z tamtym nie wyszlo widocznie albo ty go nie kochalas albo on ciebie, wiec nie ma zawracac sobie tym glowy ;)

Ja się boję, że będę tak właśnie mieć. Już widzę swoją przyszłość. Ucapię jakiegoś miłego, zakochanego we mnie fajnego faceta, wyjdę za niego a tu kiedyś zjawi się mój były i wtedy rozpieprzę moją przyszłą rodzinę. Do dupy ta wizja, ale znając życie to się spełni.

Gość tarsrsdfdgd
i kochana nie wchodz na nasza klase i nie zagladaj do bylych ;) po co??? jestes masochistka czy co????

Gość oj moze tak wspomnienia
ozyly, jutro przejdzie