Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankafiranka

skinhead na partnera?

Polecane posty

Gość ankafiranka

poznalam jednego, on chce sie wiazac, mi z reszta tez nie jest obojetny. Jednak moja rodzina troche sie burzy. Znacie jakichs ludzi o podobnym stylu zycia?

Gość ankafiranka
no... zbudowany jest pieknie... mmmmm ale jak to z nimi jest? On juz wyrosl z tach swoich subkulturowych szalenstw... Moi znajomi smieja sie kiedy mowie, ze on jest calkiem sypatyczny...

Gość Poznaniak 085
chyba że spotkanie kogos kto nie lubi skinów - a ich nielubi sporo ludzi - więc łatwo sie narazić i jebac nazistów !

poznaniak ty wez sie sam jebnij w glowe. jesli jego oceniasz po wygladzie to ciebie beda oceniac po idiotycznych topicach!!!!

Gość ankafiranka
on sam przyznaje sie, ze podobalo mu sie mlodziencze zycie. Jednak ten fakt mnie przeraza... Jak mogl kogos pobic za np wyglad...

moja kolezanka miala skina za faceta. i byl nie tylko sympatyczny ale i piekielnie inteligentny. dodatkowo swietnie rysowal i malowal. naucz znajomych i rodzinke, ze nie ocenia sie ludzi po wygladzie.

Gość Poznaniak 085
oceniam po przynależnosci do grupy z która się utozsamia. a to że pierdole nazistów to nie kwestia podobania się czy ubierania się a braku szacunku dla ich poglądów i działań.... teraz rozumiesz? a jak nie to wikipedia powie Ci kim jest nazista .. :)

Gość ankafiranka
po wygladzie moze nie ale po czynach...

Gość Poznaniak 085
a to że ktoś maluje pieknie czy jest inteligentny raczej nie broni go od oceny za przestępstwa prawda?

Gość ankafiranka
Juz sie nie zachowuje jak nazista jednak styl ubierania, znajomi mu pozostali

Gość ankafiranka
jest bardzo wrazliwy... wydaje mi sie, ze przez swoje ciezke dziecinswo poczul potrzeba przynalezenia do jakiejs grupy spolecznej...

Gość Poznaniak 085
Wiesz ja rozumiem, znam i widzę sporo ludzi z podobneych subkultur. Wszyscy z tego wyrastają, a pozostają w tym skrajności - kwestia czy znajomi i ubiór nie stanowią tematów zbędnych dyskusji czy małych problemów zyciowych / miejskich

Gość koloo
skini to huje, zabili mi żółwia :( i chcieli spalić dom mojej babci i raz pobili moich kolegów z piaskownicy :( Jolanta Rutowicz na prezydenta !

Gość ankafiranka
z jakiego powodu zabili Ci tego zolwika? Co mieli do Twojej babci?

Gość ankafiranka
Od wielu lat nie... Opowiadal mmi, ze jakies 6 lat temu to jescze by potrafil przegonic jakisgo przypadkowo napotkanego Murzyna.

Gość Poznaniak 085
ah.. powodzenia w związku :) nie dyskutujmy dalej bo personalizujecie moje poglądy dotyczące grupy z jakims kolesiem zakochanej 13 latki demyt - trochę dystansu dziewczyny - poczytajcei o skinheadach i wypowiedzcie się - ja znam ich poglady i za to ich nie szanuje - chyba ze Twój chłopak tylko ubiera się jak Oni a nie jest z nimi to luz pozertwo jest ok :)

Gość koloo
byłem na spacerze i kupiłem żółwia z zoologicznego i u nas jest dużo skinów na mieście, i zabrali mi go i uderzyli o ziemię :(:( płakać mi sie chce jak sobie o tym przypomne :( a od babci chcieli pieniadze i jak im nie dała to grozili ze spalą jej dom:( to są niebezpieczni ludzie, potrafia sie zmienić, ale na chwile, potem ciagnie wilka do lasu

Gość ankafiranka
ojj mam troche wiecej lat i pewnie bys sie zdziwil. Nie jest pozerem.

eeee.....no to teraz juz nie wiem. kolezanka nigdy nie mowila czy jej skin popelnil wczesniej jakies przestepstwo czy tez nie. mysle ze wazne jest to jaki jest teraz - jesli odpowiada ci w lozku i zyciu (czyt. masz zbiezne z nim poglady) to bierz go:) a jak nie ..........to poszukaj sobie ministranta!

Gość Poznaniak 085
hehehe :) nie proponuj ministrantów - na zajkrystii tez się dzieje niexle - 13 latka z nimi to zły pomysł

Gość andrzej j
witam, mam kolege skina, znam doskonale jego poglądy -są czysto nacjonalistyczne i wręcz nazistowskie czasami, ja jako facet nie chce przebywać z takimi ludźmi, a ty jako kobieta chcesz ? nie zdziw sie jak bedzie cie kiedyś bił po pijaku, moją przyjaciółke też wykończył taki koleś, miała 13 lat i nauczył ją brać narkotyki, dziewczyna popadła w nałóg i skończyła w zakłądzie zamknietym abyło to całkiem niedawno ! Wyobraź sobie ze to moze dotyczyć i ciebie !!! ostrzegam

Gość ankafiranka
Jest pierwszym skinem, ktorego poznalam. Pociaga mnie i to bardzo. Jak wytlumaczyc rodzince, ze nie jest taki na jakiego wyglada?

Gość Poznaniak 085
okłamać? skad wiesz ze nie jest skoro znasz go krótko..?:)

Gość ankafiranka
Wydaje sie bardzo delikatny... Nie znam go dlugo... sama nie wiem...

Gość ankafiranka
bylam swiadkiem sytauacji gdzie szedl z kumplem (skinem) i mijal ich Murzyn a z ich strony zero reakcji. Nie wiedzial, ze to widzialam, bo spotkalam go przypadkiem. Jestem pewna, ze mnie nie widzial.

Gość ankafiranka
oni chyba nie bija swoic kobiet...

Gość polejka
coz za paradoks piekielnie inteligentny skin :D :D :D twierdzenie, ze czlowiek ciemnego koloru jest glupszy i w ogole nie jest czlowiekiem (w ogole nie pojmujac faktu, ze klimat wytwarza pigment w skorze by ja ochronic) swiadczy tak o inteligencji ze az skreca ze smiechu :D :D