Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość demonstrate

mój facet słucha tej piosenki już drugi tydzień.

Polecane posty

Gość demonstrate

http://uk.youtube.com/watch?v=52xoRLh2dWw leci to gówno dzień w dzień, z trzydzieści razy na dobę, prawie na fulla, znam na pamięć co to "coś" tam śpiewa, a właściwie charczy, spać po nocach nie mogę, bo ten facet z teledysku śni mi się po nocach, boję się tych dźwięków, bo kojarzą mi się z horrorem, szatanem, Bóg wie z czym, czasem już tak mam, że boję się piosenki :o a ten idiota na okrągło to puszcza i jeszcze ma radochę, że robi mi na złość, co ja mam z nim zrobić?!? 😭 chyba mam psychozę już :o :o

ja bym zwariowała po minucie podziwiam cię że 2 tygodnie tej piosenki cię nie zabiły.... a nie możesz puścuć swojej ulubionej?

Gość Cinimini
może się zakochał a ta piosenka mu Ją przypomina?????

Gość Pan Mietek
ona robi loda mu Gdy ujrzała go był maj, pachniały bzy w twarz uderzył wiatr stanęły w oczach łzy on uśmiechnął się i podniósł dłoń spojrzeniem przywołał ją do siebie ujęła jego dłoń, ścisnęła mocno gdzieś w oddali ptak wzniósł pieśń radosną czy to wiosny czar czymiłosny żar sprawiły to..... ref: że ona robi loda mu, bo umi robi loda mu bo lubi to robi loda mu jakie to piękne jest robi loda mu bo umi robi loda mu bo lubi to robi loda mu, a w okół kwitną bzy Ciepłem swoich warg, ogrzała go całego on palce w jej włosy wplótł i spojrzał w niebo w welurze jego ud znalazła schronienie swe i radośc przed końcem drogi tej, nie czuł już lęku wcale cytować zaczął więc Getego w orginale po chwili białym bzem udekorował włosy jej ref: bo ona robi loda mu bo umi..

[ten idiota na okrągło to puszcza i jeszcze ma radochę, że robi mi na złość, co ja mam z nim zrobić?!?] Boze co za piosenka brrr :O co masz zrobic ? na poczatek sproboj lagodnie, zelazkiem w glowe a potem nozem w brzuch , jak przezyje to bedzie znaczyc ze zyjesz z wampirem i bez osinowego kolka sie nie da nic zrobic :D

Gość brak the dawnnn
dobry :D

:O ja po 30 sek. nie mogłam tego słuchać. Powiedz mu poprostu, żeby przestał :O co on jakiś nienormalny jest ?

niekoniecznie jam mam kasetę z techno i non stop słucham 8 rok już

Gość demonstrate
i jak tu sobie w łeb nie strzelić :o słucha znowu, chyba naprawdę go do psychiatry wyślę, już nawet sąsiadka mi uwagę zwróciła, czy my sobie innej piosenki z internetu ściągnąć nie możemy :D "na poczatek sproboj lagodnie, zelazkiem w glowe a potem nozem w brzuch , jak przezyje to bedzie znaczyc ze zyjesz z wampirem i bez osinowego kolka sie nie da nic zrobic" haha, idę wypróbować :D

Gość demonstrate
wielka przesada :o ale on tak ma, potrafi miesiąc katować jeden kawałek i jeszcze mi mówi, że mam się cieszyć, że to nie disco polo. z kim ja żyję pod jednym dachem :D

Gość gtrrrrefrtt
ta osoba ktora robi taka muze i videoclipy to osoba ktora miala bardzo ciezkie dziecinstwo, teraz odreagowuje, strasznie mi szkoda takich osob, rodzice stworzyli im pieklo na ziemi, nie mogli sie bronic i teraz rosnie to im w glowie :( przytulam wszystkie biedne dzieci i mlodziez ktorym los zgotowal pieklo

Gość demonstrate
gtrrrrefrtt, dzięki, chociaż jeden pozytywny akcent w tym tragicznym dniu :D🖐️

Gość fajnego masz faceta
zamienię się z tobą. :P z przyjemnoscią z nim tego posłucham i z 666 tygodni bez przerwy. żartuję. jak nie lubisz takiej muzyki to współczuję. ja się zauroczyłam piosenką. serio. wymiata. musze sobie posciągać inne ich kawałki. dzięki za namiary na super kapele.pzdr trzymajj sieee