Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem złym człowiekiem

Mam już dość wszystkiego!!!!!

Polecane posty

Nie mam już siły. Od 7 lat wychowuję syna, on ma ADHD i niestety nie jest mi łatwo. Ale ostatnio mam już dość. Chyba tym razem ja potrzebuje pomocy bo zaczynam nienawidzieć siebie i własne dziecko :)

Gość *******BECZKA*******
nic tu po nas

Gość eldespeinado
zapisz dzieciaka na jakies aikido albo cokolwiek innego zeby mial sie gdzie wyzyc...moze to cos da

sorki miało być :( na aikido chodzi, ale ostatnio stał sie tak agresywny, i to głównie w słownictwie, napada na mnie krzyczy, mam wrażenie ze mnie nienawidzi

Gość eldespeinado
:O kurcze nie wiem co ci poradzic..wiem ze sa rozne spotkania dla dzieci i rodzin w ktorych wystepuje adhd...moze warto zebys sie wybrala? w koncu takie dzieciaki nie sa zle czy glupie tylko nadpobudliwe...musi byc ktos kto niego dotrze...moze jakis psycholog?

Niestety mieszkam w małej miejscowości , jedna poradnia psychologiczna, terapia indywidualna na ktorej maluje kolorowanki, dla mnie zostaje psychiatra ktory daje psychotropy i tyle. Najbardziej sie boje ze wpadne w błędne koło i nienawisc bedzie narastac.

Gość szukaj mnie
hmm...a moze znajdz w swoim miescie jakas inna matke dziecka z adhd moze by sie zgodzila ze po szkole np odbierasz swoje dziecko i jej i zabierasz do siebie...drugiego dnia ona zabiera obu...mysle ze jak dwojka dzieciakow z adhd jest w domu to bedzie spokojniej niz z jednym ...czy jestem w bledzie? znam rodzicow dzieci z roznymi schorzeniami i oni tak robia...tylko nie wiem czy w przypadku adhd to dobre

to zależy od nasilenia objawów, natomiast wątpie by ktokolwiek sie na to zgodził, chodziłąm swego czasu na SZKOŁĘ DLA RODZICÓW i tam mogliśmy się wygadac , ale sie skonczyło, tam było widac jak wszyscy jesteśmy zmeczeni......

Gość Muniek5423
Czesc. Zapisz syna do harcerstwa albo klubu sportowego. Wysilek fizyczny + wymog zachowania dyscypliny powinno go uspokoic.

Gość Małgorzata1986
Witam:) Interesuje mnie tematyka ADHD, szczególnie spojrzenie Matek dzieci nadpobudliwych na sytuację dziecka (skuteczność leków, terapii itd.). Piszę pracę magisterską na ten temat. Zwracam się z gorącą prośbą do Matek dzieci nadpobudliwych o wypełnienie krótkiej, anonimowej ankiety. Link do ankiety: http://www.ankietka.pl/ankieta/38860/adhd.html Bardzo dziękuję i pozdrawiam

Gość ksjdlsdjad
zajep se w łeb a potem daj bachorowi młotek zeby tez se zajepał