Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Muniek5423

Samotne matki sa fajne

Polecane posty

Gość Muniek5423

Witam serdecznie Mam dwadziescie kilka lat i jestem takim tam chlopaczkiem wkraczajacym w doroslosc. Nie lekajcie sie kobiety z dziecmi - jestescie nadal atrakcyjne dla nas mezczyzn, a to ze posiadacie pociechy - to tak naprawde plus: bowiem jestescie dojrzalsze i "nie znudzi" sie wam zwiazek z kims kto jest dobry lecz np. czasem nudny ;) A moze sie myle ? Gdybym tylko stal juz na odpowiednim poziomie finansowym z radoscia chcialbym byc z jakas samotna mama. Uwierzcie ze sa jeszcze faceci dla ktorych nie ma to wiekszego znaczenia - bo liczy sie milosc i wsparcie, a nie to kto jest ojcem dziecka bedacego u boku naszej milosci... Pozdrawiam i wstydze sie za miliony mezczyzn ktorzy was zawiedli.

Gość wydmuchana wydmuszka
:)

Gość robokobo
ja wstydze sie za rodzicow autora, ktorzy nas zawiedli :classic_cool:

Gość Muniek5423
>robokobo >ja wstydze sie za rodzicow autora, ktorzy nas zawiedli A to niby dlaczego ? Pochwalasz miliony mezczyzn uciekajacych od kobiet "z brzuchem" ? No litosci...

Gość dzej zi
3/10 facet piszacy o sobie chlopaczek? Dobre:D:D

Gość Muniek5423
>facet piszacy o sobie chlopaczek? Dobre No bo co to za facet ktory np. nadal studiuje i nie ma swojego mieszkania ? Chlopaczek po prostu.