Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość you can leave your hat on

jego była jest...jest...jest...piekna!!

Polecane posty

Jestem z nim już ponad rok, kocham go niewyobrażalnie i chyba bym zdechła w rowie gdyby go zabrakło, ale nie w tym rzecz. Ostatnio bylismy za zakupach i spotkalismy jego ex (z którą pracuje!!). Dopiero teraz zobaczyłam, jaka jest piekna: Drobniutka figura, ale mimo to jest wysoka, piekna twarz, bardzo modna i elegancka. A ja? Zwyczajna, niezbyt gruba ani chuda (ale z przewagą tego pierwszego) sylwetka, ubrania ładne, ale nie az tak dopracowane jak ona, itp. To ona go zostawiła dla innego, duzo zresztą o niej nie rozmawialismy tylko tyle ze jest wredną suka. Ale jak ona go dotykała,jakby to bym jej facet a nie mój!! Albo jakies chamskie teksty rzucała w stylu "Michałku, to twoja dziewczyna? Na zdjeciu które mi pokazywałes wygląda na ładniejszą" albo do niego "No to papa, Michałku, do poniedziałku, juz zaczynam tesknić" Przy mnie:O co za suka:O przepraszam, ale jestem strasznie zła...boje sie o nas, o to co by było gdyy go jednak uwiodła, bo o to jej chyba chodzi:O

Gość nie wiem co powiedzieć
ale współczuję, mam nadzieję że twój chłop w końcu będzie się trzymał od niej z daleka...

Gość ejbisi
No jak jest taką suką to może chcieć go uwieść tylko po to żeby ci zrobić na złość. Musisz sie teraz bardziej starać w zwiazku :P

Gość gtrstyhsr
taką tylko w ryj bić :/ ;)

Największym idiotą w tej sytuacji jest Twój facet, że nie zareagował na jej teksty w stosunku do Ciebie! Na Twoim miejscu to na niego najbardziej bym się wkurzała.

Michałku, to twoja dziewczyna? Na zdjeciu które mi pokazywałes wygląda na ładniejszą\" ona ci tak przy nim powiedziala????? i on jej uwagi nie zwrocil???

Gość dzej zi
zgadzam sie z poprzedniczka. Masz do dupy faceta.

ale kto mówi, że nic nie powiedział:O Owszem, powiedział, że według niego i wszystkich innych niewrednych ex jestem piękna. a ja nic nie powiedziałam bo mnie wcięło:O nie sądziłam że można być tak bezczelnym i chamskim jak ona Ja jestem tego pewna, zresztą podobnie jak moj chłopak, ze chce mi zrobic na złość. Np wysłała do niego jakiegos sms-a,w którym zaprosiła go na piwo. Żeby nie posypały sie zbedne komentarze - wyśmiał ją. Zresztą sam powiedział że jest żałosna. Może i tak, ale do tego jest piękna. PIEKNA, przez duże P I E K N i A.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeee tam
straszne. piękno to nie wszystko. może w związku tak mu się dała we znaku, że nawet jej piekna gęba nie spowoduje przypływu \'miłości\'. nie boj żaby. nie ma co wariować. w końcu jest z Tobą, nie? :)

wiec przytocze nasze slunne pwoiedzenie olej ja cieplym moczem:D skoro tak sie na tobie wyzywa i robi ci na zlosc znaczy ze czegos ci zazdrosci:D proste i logiczne:D a ty usmiechaj sie do niej i pokazuj jaka jests szczesliwa:D to jej najbardziej dopierdoli:D

chodzi mi raczej o zdrade, o sex, niz o związek.

a skad my may wiedziec jaki twoj facet jest? czy jest typoweym samcem czy jednak ma od czasu do czasu jakis odruch człowieka.... pytasz sie nas jakbysmy przewidywali przyszlosc

ale przeciez ja sie o nic nie pytam:D po prostu wystukuję na klawiaturę moją złość, bo wole to niż wylewanie moich toksycznych chumorków miedzy nasz zwiazek i szukam tez pocieszenia - które jednak czesto tu znajduje:)

A mi wydaje się, że jeżeli ona tak cię potraktowała a ma jakieś plany wobec twojego chłopaka to napewno widzi w tobie jakąś konkurencje :)

nie ma zadnych planow tylko chce swoje frustracje wyladowac na autorce ....poprostu ..moim zdaniem musi byc cos czego ci zazdrosci byc moze jest to on...