Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chromeo

NIE CHCE MI SIE

Polecane posty

Gość Chromeo

czy wy tez tak macie? dzisiaj w pracy juz mialam dosc, nic mi sie nie chialo, pracuje fizycznie, chyba wolalabym siedziec za biurkiem... w domu balagan nie mam sily posprzatac, nie chce mi sie nawet podgrzac obiadu i zjesc... co ze mna jest, juz mam tego dosc a nie potrafie sprawic zeby mi sie chcialo chciec :O

Gość Chromeo
wlasnie tez o tym dzisiaj w pracy pomyslalam... Ale nie mam na to pieniedzy ani czasu, bo uropu przed swietami nie dostane, poza tym musze oplacac studia zaoczne, a pooozaa tym nie mam za bardzo z kim pojechac bo jestem sama :O jeju co za beznadzieja :(

Gość blackcat
w sumie to nie wiem bo u mnie to jest wrodzone :P ale moze u Ciebie to objaw braku słońca :o i przemeczenia... Może choc krótki urlop to nie najgorszy pomysł :) a jak nie możesz sobie na niego pozwolić to może zacznij brac jakieś witaminki na przemeczenie :)

Gość noo..........
upupupupu

Gość Chromeo
Pracownik sklepu odzieżowego, odbieram dostawy klipsuję je i wykladam to wszystko na sklep, robie porządki, i czasem kasuje. A rano musze odkurzyć i zmyć podłogę w salonie który ma chyba ze 150 metrów kwadratówych, to na prawde meczące :O