Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam kosmetyczki.

Pytanie do kosmetyczki

Polecane posty

Gość szukam kosmetyczki.

Witam! Jest tutaj może kosmetyczka? Chciałabym zapytać jakie kosmetyki używa kosmetyczka do makijażu? Koleżanka na swoim ślubie miała piękny makijaż wykonany przez kosmetyczkę, ma problemy z cerą a na ślubie miała to idealnie zatuszowanie, w ogóle nie było widać pryszczy. Makijaż trzymał się całą noc. Chciałabym więc sama zakupić profesjonalne kosmetyki do makijażu. Głownie chodzi o podkład,puder, tusz do rzęs, kredkę i cienie do powiek. Co więc polecacie? :-)

Gość wysokieobcasy26
używamy profesjonalnych kosmetyków, które dostępne są wyłącznie w hurtowniach dla kosmetyczek... np firma kryolan ma kamuflarze które zatuszują wszystkie mankamenty cery...lub firma janssen posiada takie kamuflarze w swej ofercie i twoja kolerzanka mogła mieć makijaż utrwalony specjalnym sprayem do tego celu przeznaczonym

Gość szukam kosmetyczki.
Ja nie pytam o kolor cieni czy pomadki. Chciałam się dowiedzieć jakich iirm kosmetykow uzywać zeby był taki efekt :-) Wysokieobcasy---- dziękuję :-)

Gość blackcat
wiekszosc tych profesionalnych kosmetyków mozesz kupic na allegro :o

Gość salatkagrecka8
HEJKA KOBITKI, mam do sprzedania TANIO całkiem nowe: 1. błyszczyk bezbarwny Rimmel 2. błyszczyk L'Oreal Glam Shine nr 810 [rożowo-złoty z drobinkami diamentowymi] 3. cienie do powiek Lancome pustynna róża wszystkie kosmetyki są oryginalne,pochodzą z Nowego Yorku. zainteresowanych proszę o kontakt: salatkagrecka8@o2.pl mam konto na allegro rownież , tak że można sprawdzić wiarygodność. Pozdrawiam!:)

W salonie kosmetycznym Maddalena w Płocku używają preparatów naturalnych Naturissima do demakijażu - świetne, szczególnie dla cery wrażliwej na chemię. Z makijażem już Ci niestety nie pomogę.