Seksualistyczna Zboczenica 0 Napisano Grudzień 4, 2008 tak mnie dzis yntelektualnie naszlo ahhh :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wykolejony motorniczy 1 Napisano Grudzień 4, 2008 jesli hadron to tylko z czarną dziurą. Dwa hadrony sie wykluczaja :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
humorelka 0 Napisano Grudzień 4, 2008 zderzeniach hadronów?? a co to? Może jasniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seksualistyczna Zboczenica 0 Napisano Grudzień 4, 2008 no jak to a zderzenia protonówto to co nie moga byc??;P to tak apropo LHC ;] oj ostatnio mam fiola na punkcie akceleratora w CERNie ;x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seksualistyczna Zboczenica 0 Napisano Grudzień 4, 2008 ma ktos podobne zainteresowania?? ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seksualistyczna Zboczenica 0 Napisano Grudzień 4, 2008 nikt sie nie wypowie?? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samanta lisiczka 0 Napisano Grudzień 4, 2008 mialam 3 z fizyki nie bede grzebac po wiki zeby udawac ze wiem wtf :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale co chcesz wiedzieć Napisano Grudzień 4, 2008 ?podobno zderzacz uległ awarii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach