Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bukaaaaa

Czy warto wybielać zęby?

Polecane posty

Gość bukaaaaa

Bardzo proszę o pomoc. Niestety nie mam bieluśkich zębów a marze wręcz o nich i myślę ciaglę o wybielaniu..jednak moja zaprzyjaźnona dentystka mimo wszystko mi odradza..bo wspomina,że potem się szybko psują(zdziera sie szkliwo etc.) i że szkoda moich zdrowych zębów... Już sama nie wiem co robić w takim wypadku.. Może ktoś doświadczony jest w wybielaniu? z góry dzięki,pozdrawiam!

Gość bukaaaaa
.up

Gość bhh
warto, pozniej kazdy zachwala a to tegi piekny usmiech

Gość bukaaaaa
no tak,a potem zachwalać bedzie jak będe w szczenie chodziła w wieku 30lat?:D :D i bedzię widac druty:D

Gość nitkaa22
zależy jakie masz te zęby, jesli mocno przebarwione, to wiadomo że przydałoby sie, ale jeśli naturalny kolor twoich zębów jest lekko szary, to nie warto, bo faktycznie szybciutko sie potem psója, wybielanie wypłukuje z nich pierwiastki odpowiadające za to ze są twarde i mocne

Gość bhh
no nie przesadzaj duzo osob teraz wybiela, a tak wogole chodzi ci o wybielanie u dentysty czy wyrobami z apteki?

Gość jesli masz nadwrazliwosc
zebów to lepiej nie rób ! Efekt wybielania poza tym nie jest az taki trwały!

Gość bukaaaaa
u dentysty..nie mam przebarwień..ale wg mnie są zółte..chociaż widziałam gorsze kurczę zazdroszcze wszytskim naturalnych bielutkich zębow .. :(

Gość bukaaaaa
no właśnie nie jest efekt długi..musiałabym zrezygnować z kolorowych napojów albo chociaż zmniejszyć..ale to by się dało zrobić.. a te z apteki są może mniej szkodliwe?

Gość bhh
ja wybielalam biala perla, efekt zajebisty i juz trzyma sie rok, ale chyba bedzie trzeba powtorzyc

Gość bukaaaaa
hmmm to może spróbuje..a nie masz po tym zadnych przebarwien,czy nie bylo innych skutków ubocznych? bolu zebow?

Gość bukaaaaa
?