Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca9999

proszę o jakiś dobry programik do miksowania muzyki z neta za darmo-vavepad itp.

Polecane posty

Gość Pytająca9999

Skróciłam to trochę :D:D:D miałam vavepad, uważałam go za świetny programik, ale zmieniłam kompa i zanim go ponownie zainstalowałam gdzieś przeczytałam, że ma wirusa... no to ściągnęłam (legalnie oczywiście) z neta polecanego audacity i co....???? okazał się 100 razy gorszy.... w dodatku nie mogę zapisać zmodyfikowanego pliku w formacie Mp3... wyskakuje mi komunikat że nie eksportuje plików bezpośrednio i że muszę ściągnąć bibliotekę Lane. Pomocy! proszę o poradzenie mi jak tą bibliotekę ściągnąć i czy nie ma ona wirusów a jak nie to jakiś inny program, ale to najlepiej link do vavepad, ale nie posiadającego wirusa..... proszę was bardzo... i oczywiście chodzi mi o legal.

Gość Pytająca9999
upupupup albo o jakiś programik (nie trial) i z licencją free... proszę... bo nie mam na fonie dużo pamięci - tylko 40MB (samsung u700) i chciałam poskracać kilka piosenek.... proszę...

Gość Pytająca9999
no ok, ale jaką mam pewność, że po ściągnięciu z tej strony nie ściągnę na kompa wirusa???????? wolę jakieś sprawdzone, np. dobre programy: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=19&id=1360&WavePad+3.05#komentarz ale pewien użytkownik napisał: ,,program jest podzielony na deskopie na kilka ikon, prawdopodobnie zawiera wirusa bo przy sciaganiu Kaspersky Antywirus wykryl Trojana!!!!!!!!!!!!!!!. potrzeba lodowania sie po sciagnieciu i podania swojego e-maila. Nie polecam bo moga byc problemy z kompem. Jesli chcecie miec adrenaline we krwi i latac po sklepach z dyskiem w którym jest TROJAN to prosze bardzo. uprzedzam !'' co sądzić o takim komentarzu?????? z tym, ze ten komentarz jest z lutego 2008... pozostałe opinie praktycznie same dobre..... co robić....???

Gość Pytająca9999
upupupp

Gość Pytająca9999
upupupp

Gość Pytająca9999
upppp

Gość Pytająca9999
uppp