pastuszek bosy mokry od rosy 0 Napisano Grudzień 4, 2008 trzymam dzis kciuki ;) zimno u was podobno. a..i macicom za pierwszy zespol pilkarski na gieldzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poke face papap Napisano Grudzień 4, 2008 pijawki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale o co chodzi... Napisano Grudzień 4, 2008 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pastuszek bosy mokry od rosy 0 Napisano Grudzień 4, 2008 jak dorosniesz to moze sama ci pokaze :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość porażka murowana Napisano Grudzień 4, 2008 nie prowokuj, bo jeszcze ktoś ci uwierzy :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pastuszek bosy mokry od rosy 0 Napisano Grudzień 4, 2008 mnie wszsycy wierza :P spierdalaj :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość porażka murowana Napisano Grudzień 4, 2008 o - i takiej chujni mi brakowała, a nie jakieś rozgotowane kluchy na każdym wątku, weź się w garść kobieto :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pastuszek bosy mokry od rosy 0 Napisano Grudzień 4, 2008 nie moge zakochalam sie ps. mam cie kurwa w dupie a jak mawia moj synalek..wal sie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jurna dziewoja Napisano Grudzień 4, 2008 w kim? ja też chcę się zakochać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyskata fleja 0 Napisano Grudzień 4, 2008 najlepiej to zakochać się w sobie. zawsze z wzajemnością :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pastuszek bosy mokry od rosy 0 Napisano Grudzień 4, 2008 a ty myslisz, ze w kim ja sie kocham :o jestem najlepsza, piekna, wiotka i urocza...potrafie zaistniec wszedzie :P nawet wojewodzki mnie wielbi :o matko !! jakbyscie mnie zobaczyly masturbowalybyscie sie 24/h :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyskata fleja 0 Napisano Grudzień 4, 2008 Dobrze. To teraz skoro jesteś sama ze sobą, winnaś zaopatrzyć się w przyjaciela, który Ci zadowoli... kiedy tylko będziesz miała na to ochotę. Polecam gumowego peńka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pastuszek bosy mokry od rosy 0 Napisano Grudzień 4, 2008 bardo mi przykro ale posiadam meza...zalosna swiniaro :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyskata fleja 0 Napisano Grudzień 4, 2008 To szkoda, że masz męża, przykro Ci z tego powodu i w dodatku jesteś zakochana w sobie :) Świniarą to może i jestem, ale nie żałosną. Tyś mało kumata skoro moją wypowiedź odebrałaś jako jakąś próbę ubliżenia Ci. Pfff... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polejka Napisano Grudzień 4, 2008 kolejna bez pomyslu na siebie, wannabe Warkocz ? czy tu znajdzie sie ktos interesujacy, ciekawy, niebanalny ? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyskata fleja 0 Napisano Grudzień 4, 2008 A może ktoś kto nie unosi się drewnianym honorem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gobi bogi czy ja mu/jej bylo Napisano Grudzień 4, 2008 wrocil pod innym nickiem tak samo zalosny jak byl pod tamtym :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyskata fleja 0 Napisano Grudzień 4, 2008 czyli kto? bo ja się jeszcze nie znam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gobi bogi czy ja mu/jej bylo Napisano Grudzień 4, 2008 nie pamietam nicku, taki przyebany koles, kopia innych jarkow itp ktorzy przypelzaja tu co jakis czas z f23 obrazajacych kobiety, brak pomyslu na nick, na siebie , marne projekty myslace ze powielajac innych w obrazaniu forumowiczow beda tacy zayebisci :O wczoraj sie synek zblaznil wyzywajac jakiegos innego faceta od idiotow dlatego ze tamten pisze na kobiecym forum :D widac tez sam styl czyli kopia innych w tym nicku pastuszki blablabla ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyskata fleja 0 Napisano Grudzień 4, 2008 W dodatku ten pastóch nie zna się na żartach! Żałosne... hehehe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pastuszek bosy mokry od rosy 0 Napisano Grudzień 4, 2008 slonca...pisze sie nie przyjebanych :o te wszystkie yyy to dla masturbatorow takich jak wlasnie warkocz czy inne manki, my tutaj piszemy po polsku !:o na warkocza mam alergie wiec bardzo prosze nie potownywac mnie z tym czyms :o zna sie zna flejo ale jakos dzis nie ma weny na zary bo ....mam was w dupie :o niemniej zycze wygranej lechowi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pastuszek bosy mokry od rosy 0 Napisano Grudzień 4, 2008 gobi bogi czy ja mu/jej bylo...slonce..malo jeszcze wiesz i umiesz :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tele magazyn z kiosku Napisano Grudzień 4, 2008 :-o zajebac się tylko, lech przegrywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pastuszek bosy mokry od rosy 0 Napisano Grudzień 4, 2008 flejo..czy sadzisz, ze taki dildo daje satysfakcje ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gobi bogi czy ja mu/jej bylo Napisano Grudzień 4, 2008 badz se przyj ana jak chcesz dla mnie jestes i tak przyebana bo tepo nasladujesz marne projekciny z f23 jakich tu bezliku :D pod gogi ci nie wyszlo, zazdrosisz Warkoczowi blacharskiego podejscia a tez ci jej nasladowanie nie wychodzi :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyskata fleja 0 Napisano Grudzień 4, 2008 Jeżeli ma wibrejszyn to da radę A czy Ty przypadkiem nie masz mnie w dupje? ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pastuszek bosy mokry od rosy 0 Napisano Grudzień 4, 2008 flejo...czy ty widzisz co to cos pisze na gorze...ja i warkocz...no porazka :o 'A czy Ty przypadkiem nie masz mnie w dupje? ;]' pojecia nie mam kim jestes wiec z pewnoscia mam cie w dupie tak samo jak i caly otaczajcy mnie swiat :o ps. czy myslisz, ze byc taka chujnia to fajne jest ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gałgankowa laleczka 0 Napisano Grudzień 4, 2008 1:1 :D GOLA!!! GOLA!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pastuszek bosy mokry od rosy 0 Napisano Grudzień 4, 2008 o yach..jak to ma w stopie nasz stary PO zboczeniec :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyskata fleja 0 Napisano Grudzień 4, 2008 Ty i Warkocz - a co mi do tego, nie jestem na tym forum od chui wie kiedy, ale pare postów warkocza widziałam i mi się podobały bardziej od Twoich. Twoje Nie podobają mi się wcale. Skoro pojęcia nie masz kim jestem i masz mnie w dupie jak cały otaczający Cię świat (łącznie z wszelakimi dildami;] ) , to po co zadajesz jakiekolwiek pytania? :O A na Twoje post scriptum nie odpowiem, bo nie czaję myśli :) ...że Ty jesteś choojnią? i ma mi być Cię żal? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach